Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
(21-07-2025, 22:11)hif napisał(a): Na tt lata info że złożyliśmy ofertę irańskiemu pupilowi VdB - Alirezie Jahanbakhasowi. Odszedł z Heerenveen. Ale on stary już jest - 31 lat, więc jakoś mi nie pasuje pod wybory naszej rady transferowej w klubie.

Wobec braku Walemarka do końca rundy moze szukają dobrego zastępcy, choćby na krotki kontrakt, np. roczny. Jeśli się potwierdzi to mierzą wysoko...

Odpowiedz
Czerwona Gwiazda kontraktuje 36 latka, to my możemy o 5 lat młodszego .

Odpowiedz
Ja także szukał bym jeszcze jednego skrzydłowego. Potrzebujemy go. Tu nie ma co skąpić.

Odpowiedz
Alireza ponoć chcą Lech, Raków i Pogoń.

Martwię się, że będą do wyrzucone pieniądze w błoto

Odpowiedz
Najpierw napastnik

Odpowiedz
I dopiero wtedy można tego Irańczyka brać?

Odpowiedz
Ten Irańczyk może grać na 3 pozycjach z przodu. Oba skrzydła i napastnik. Nie ma żadnej różnicy w tym momencie kogo pierwszego zatrudnią

Odpowiedz
(22-07-2025, 09:19)MichalM napisał(a): Ten Irańczyk może grać na 3 pozycjach z przodu. Oba skrzydła i napastnik. Nie ma żadnej różnicy w tym momencie kogo pierwszego zatrudnią

Nie wiem czy to jednak nie fake bo przecież jak już to przydałby się skrzydłowy lewonożny jako alternatywa dla Aliego a gość jest prawonożny. Ogólnie można brać, z Alim by się dogadał i myślę że się by sprawdził, szczególnie że nie ma kontaktu, ale jednak zdziwiłbym gdyby go wzięli.

Odpowiedz
(22-07-2025, 09:12)Antonio napisał(a): I dopiero wtedy można tego Irańczyka brać?

Tak. Chociaż jak dla mnie to raczej fejk i ja większego sensu nie widzę w tym aby Go brać

Odpowiedz
Co nam daje kolejność sprowadzania zawodników?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: hif, kaman, Stefan Batory, 15 gości