Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
(22-07-2025, 11:22)Kefas9494 napisał(a):
(22-07-2025, 10:21)MichalM napisał(a): Tak Włodarczyk, zapomniałem o nim
Ale to wszystko znaczy, że nie ma przecieków z klubu co uważam za ogromny +
W zeszłym tygodniu mówiono, że na dniach ma być napastnik także czekamy bo w tym tygodniu powinien być + skrzydłowy.

Co do Pululu, jak byście widzieli ustawienie? Przejście na dwóch napastników?
Nie jestem przekonany co do niego. Ale może by się sprawdził. Nie no, wg mnie ustawienie to samo. Będzie tyle meczów więc raz w podstawowym grałby on raz Ishak. Plus pewnie zmiana tak w 70 minucie żeby wchodził świeży dobry napastnik.

Pytanie jakby obaj panowie znosili np grę w pucharach. Ishak u nas jest Papa a Pululu również należy do gwiazd Jagielloni

Odpowiedz
Podobno jesteśmy zainteresowani Aritzem Aldasoro z Racingu Santander. Środkowy pomocnik, przedłużył kontrakt niedawno. Hiszpanie podobno nie są skłonni do podjęcia rozmów. Pablo Rodriguez miał przekazać, że sam zawodnik byłby zadowolony z przenosin do nas.

Odpowiedz
Z niewolnika nie ma pracownika. Skoro klub nie jest zainteresowany...

Odpowiedz
Jakoś mi to powiedzenie nie pasuje do opisywanego przypadku, ponieważ zawodnik rzekomo chciałby do nas iść.

Odpowiedz
Z niewolnika nie ma pracownika z punktu widzenia Racingu. Skoro nie chce u nich grać, to czy jest sens, by go trzymali.

Odpowiedz
Dokładnie tak jak pisze Strzelisty.
Aczkolwiek dość specyficzna sytuacja. Zawodnik i klub przedłużają kontrakt ale ten sam zawodnik wyraża chęć przejścia do nas.
Być może mają umowę dżentelmeńską.

Odpowiedz
Kolejny środkowy pomocnik? Jest nam obecnie potrzebny?

Odpowiedz
A jak Sousa odejdzie?

Odpowiedz
No to jest Barański i ten nowy Hiszpan to będzie jeszcze jeden gratis? To jak nie odjedzie to będzie czterech do grania na jednej pozycji?

Odpowiedz
To raczej nie pozycja Sousy.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: kaman, Stefan Batory, 17 gości