Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
A według mnie szykują transfer napastnika i będzie to ostatni transfer 'in' tego okienka.

Odpowiedz
Wiedziałem, że nie może być za pięknie. Napastnik pewnie jeszcze siłą rozpędu przyjdzie no bo bez jaj Ishak musi mieć zastępstwo gorzej z tym skrzydłowym. Jak nie szukają to jest to skandal.

Chyba, że przesuną to na zimę i będą czekali czy gwiazdy wrócą ale to może być bardzo złudne.

Sousa już pewnie z nami zostanie do końca kontraktu. Tak wiec w teorii tego Rodriqueza mogą na skrzydło przesunąć.

Odpowiedz
(24-07-2025, 07:46)Skorpion napisał(a): Wiedziałem, że nie może być za pięknie. Napastnik pewnie jeszcze siłą rozpędu przyjdzie no bo bez jaj Ishak musi mieć zastępstwo gorzej z tym skrzydłowym. Jak nie szukają to jest to skandal.

Chyba, że przesuną to na zimę i będą czekali czy gwiazdy wrócą ale to może być bardzo złudne.

Sousa już pewnie z nami zostanie do końca kontraktu. Tak wiec w teorii tego Rodriqueza mogą na skrzydło przesunąć.

W mojej ocenie oba transfery, tj. prawoskrzydłowego (alternatywa dla Aliego) oraz napastnika są wstrzymane i uzależnione od kilku kwestii. 

Napastnik - od ewentualnego przejścia Crveny + opcjonalnie od tego jak będzie się prezentował Szymczak. Jak przejdziemy Crvene to można dorzucić do kabzy i przekonać tego napastnika, którego mają na oku a się waha (bo jeszcze nie przyszedł), ewentualnie pójdą po kogoś grubszego. Ale pewnie forma Szymczaka nie jest bez znaczenia, bo teoretyzując, jak nagle Filip strzeli z dwie kasty z Lechią, a potem dobrze wypadnie z Crveną to może dać im to do myślenia (ale to oczywiście mocne teoretyzowanie). 
Prawoskrzydłowy - pytanie czy Sousa odejdzie czy jednak zostanie? Jak zostanie, to powiedziałbym, że niezależnie od tego gdzie będziemy grali, to już nikt nie przyjdzie. No chyba, że wejdą do LM to może wtedy kogoś wypożyczą niezależnie od pozostania Sousy. A jeśli Sousa odejdzie, to jak wejdą do LE, to pewnie kogoś ściągną na wypożyczenie. Ale jeśli znowu będzie tylko (oby nie) LKE, to powiedziałbym, że nawet jak Sousa odejdzie to i tak żadnego transferu nie będzie.

Odpowiedz
Na Szymczaka mogą się pojawić interesujące oferty po dobrych występach w kwalifikacjach, natomiast Afonso - cóż, zostanie do końca. Rodriquez jest na tyle uniwersalnie wyszkolony, że da radę grać i jako napastnik i jako prawoskrzydłowy.

Odpowiedz
Generalnie wygląda to tak, że po wylosowaniu Crveny jakby skrzydełka opadły i teraz już jest takie myślenie że jakoś to będzie w końcu puchary mamy do końca roku.

Odpowiedz
(24-07-2025, 07:32)Bonx82 napisał(a): A według mnie szykują transfer napastnika i będzie to ostatni transfer 'in' tego okienka.

Wiele zależy kiedy odpadnie z pucharów obecny klub napastnika.

Odpowiedz
Pienko niby dziś przechodzi testy w Rakowie. Koniec telenoweli.

Odpowiedz
Dla mnie jeśli nie przyjdzie godny zmiennik dla Ishaka (taki był cel transferowy Lecha Poznań) a przyszli inni na różne pozycje to w mojej ocenie okno transferowe będę uważał za nieudane + kolejne słowa zarządu i obietnice można włożyć między bajki.

Ile to już sezonów Ishak nie ma zmiennika?! Przecież to jest sytuacja katastrofalna, że ściągamy Fiabeme, który strzela na treningach, dajemy x szansę Szymczakowi. Nóż w kieszeni się otwiera!

Klub z predyspozycjami do corocznego MP.

Odpowiedz
Będzie napastnik. No chyba, że ktoś naopowiada bajek Rutkowi że Szymczak lada moment odpali formę jakiej jeszcze nie miał i On to łyknie. Mało prawdopodobne ale jednak...

Odpowiedz
A ten Rodriguez to grywał w ogóle jako skrzydłowy, że tutaj się tak opcja pojawia?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bartekm18, kaman, Skorpion, 35 gości