Liczba postów: 287
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Transfermarkt podaje, że główna pozycja to ofensywny pomocnik, a dodatkowe pozycje to lewe skrzydło i napastnik.
Czy rzeczywiście tak grał to nie wiem, nie sprawdzałem
Liczba postów: 173
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Nie, on grywał też jako napastnik zdaje się.
Przecież przyjdzie napastnik, no ludzie.
"Bo mi się wydaje", "skrzydełka opadły", "nieudane okienko" - czy naprawdę po 7 doskonałych na papierze transferach i zerowych osłabieniach w postaci transferów wychodzących to wasze latanie od ściany do ściany w panice i płaczu, bo w lipcu nie udało się ogarnąć napastnika jest usprawiedliwione? Do końca okienka jest PÓŁTORA MIESIĄCA jeszcze. Czekają na konkretnego zawodnika i chwała im za to, wiele razy już dostawaliśmy odpady w przeszłości, teraz wreszcie wyciągnęli wnioski, a tutaj płacze, teorie z dupy i czarnowidztwo. Dorosłe chłopy, a smęcą jak dziewczynki paroletnie, pomimo że wszystko wokół wskazuje, że będzie dobrze i napastnika do Ishaka dostaniemy.
Szkoda, że się Sousa kontuzjował, może utrudnić to jego transfer, a moim zdaniem, jeśli zostanie, to będzie cieniem zawodnika z zeszłego sezonu i klub straci w ten sposób parę baniek. Lepiej byłoby go sprzedać teraz i coś jeszcze z tego mieć.
Liczba postów: 683
Liczba wątków: 10
Reputacja:
19
24-07-2025, 10:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2025, 10:15 przez Mosina.)
gdyby chciał być miły to już by dawno podpisał - szczególnie mając obietnicę transferu teraz. Jeśli chce wyjechać i tak - to dlaczego miałby podpisywać - taki "za darmo" to większa atrakcja. Będzie miał dwa w jednym: czyli pokaże się w pucharach i będzie zawodnikiem któremu się kończy kontrakt.
A co do "bycia cieniem" - zgadzam się z hifem, wydaje mi się że on się mocno spiął na tego mistrza i motywowała go przeprowadzka do lepszego miejsca. Teraz ma kontuzje, jak z transferu nic nie wyjdzie to moim zdaniem obniży loty - co zresztą mu się poprzednio zdarzało
PS - szlochanie wynika z faktu że CIĄGLE zmiennikiem dla Ishaka jest Fabiema, a być może teraz Szymczak - co jako koncepcja nie powinna już istnieć w przestrzeni
Liczba postów: 63
Reputacja:
1
Jeżeli przyjdzie napastnik (a mam taką nadzieję) to na pewno nie taki jakiego się spodziewacie.
Jeżeli ma to być ktoś do faktycznej rywalizacji z Ishakiem, a nie jako dwójka, to będzie ktoś taki jak ten Pers o którym ostatnio głośno. w Okolicach 30-ki z doświadczeniem, nie koniecznie za darmo, ale nie liczyłbym, że to będzie 22-26 latek, bo tacy na poziomie Ishaka kosztują i to sporo.
Ewentualnie ktoś z umiejętnościami, ale do odbudowy jak Walemark.
Liczba postów: 72
Reputacja:
1
Sousa ze swoim zdrowiem to niech zejdzie na ziemię ze swoimi oczekiwaniami co do Lig z TOP 5. Przy tamtejszej intensywności poł sezonu by nie uciągnął i lepiej dla niego byloby aby szybko zdał sobie z tego sprawę. Pewno skończy w Arabii na pilkarskich wakacjach.
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
Wiesz Mosina, w takim nowym kontrakcie może być po prostu zapis o dajmy na to 20% sumy transferowej idącej do Sousy. Potencjalna premia za podpis u nowego pracodawcy z wolnego transferu już nie jest jakąś ogromną różnicą wtedy.
PS. Ok, ale moglibyśmy szlochać chociaż po jakichś faktach, wszyscy czekamy na napastnika, a tu zaczyna się szlochanie po plotkach i domysłach, że może go nie będzie. Szlochanie na tym forum występuje proforma dla zasady, tak było w przypadku absolutnie każdej pojedynczej pozycji, którą już ogarnęliśmy w tym okienku. Dajmy im chociaż popracować, aby ich ocenić.