Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Wiem, że nie szło, aż mistrza zdobyliśmy. Nawet można było tutaj przeczytać, że nowy kontrakt dla Ishaka to był błąd. Niech nadal popełniają takie błędy, to będzie dobrze....

Odpowiedz
Zapewne widzisz różnicę w częstotliwości grania w poprzednim sezonie a obecnie. Zapewne kojarzysz jak to było z Ishakiem za Broma, gdy wykrwawialiśmy się w ofensywie kopiąc się po czołach co trzy, cztery dni. I ile razy Ishak prosił o zmianę.
Mam bekę z Rutkowskiego. Bierze jakiegoś szuszwola Fiabemę bez liczb, przepala nim bejmy. Nie lepiej było zatrzymać Pacławskiego w pierwszej drużynie? Jaka różnica?

Odpowiedz
Nie za bardzo rozumiem, do czego bijesz. Ja nie twierdzę, że nie potrzebujemy dodatkowego napastnika w tej rundzie. Po prostu mam bekę z Twojego twierdzenia, że w przypadku braku dodatkowego napastnika do poniedziałku możemy zapomnieć o LM:-)

Odpowiedz
(26-07-2025, 16:55)strzelisty jupiter napisał(a): Zapewne widzisz różnicę w częstotliwości grania w poprzednim sezonie a obecnie. Zapewne kojarzysz jak to było z Ishakiem za Broma, gdy wykrwawialiśmy się w ofensywie kopiąc się po czołach co trzy, cztery dni. I ile razy Ishak prosił o zmianę.
Mam bekę z Rutkowskiego. Bierze jakiegoś szuszwola Fiabemę bez liczb, przepala nim bejmy. Nie lepiej było zatrzymać Pacławskiego w pierwszej drużynie? Jaka różnica?

Fiabema teraz wiemy, że jest za słaby. Ale ściągnęli go za grosze, płacą mu grosze, a gość regularnie strzelał w norweskiej młodzieżówce, grał w młodzieżowych zespołach z premier league i chociażby grał regularnie na III poziomie rozgrywkowym w Hiszpanii jako gowniak (gdzie polskie zespoły wyciągają zawodników i ci potem sie wyróżniają). Nie wyszło, ale jak dla mnie takie próby są okej. Przecież jak go ściągali to nie wiedzieli że automatu, że odpali. Jak z Douglasem.

Odpowiedz
Napastnik z liczbami w seniorskiej piłce.
Przykład: Vladislav Blănuță.

Żeby nie było, nigdy gościa w akcji nie widziałem, jest to przykład kogoś, kto ma liczby w średniej lidze europejskiej, których multum na Starym Kontynencie. Zresztą nie ograniczałbym się tylko do naszego lądu. Kiedyś fajnie szperaliśmy w Ameryce Południowej. Wiem, wiem. Inne czasy i teraz się nie da.

Odpowiedz
Ale przecież wszyscy, nawet Rutkowski wie, że napastnik jest potrzebny. Jedyny powód możliwego przeciągania tematu to chęć wyciągnięcia jak najlepszego grajka na jakiego nas stać.

Przecież to, że Ishak ma zagrać z Crveną i w 4 rundzie eliminacji nie podlega chyba dyskusji... Tylko to co wszyscy odpukujemy może pokrzyżować plany, nie życzcie sobie tak źle i nie jest to argument za sprowadzeniem byle kogo, byle szybciej. Kompletnie nie czaję tego uzależniania tej potencjalnej LM od drugiej 9tki. Nie zagramy z Piastem i Rakowem, czeka nas w lidze tylko dzisiaj Lechia, Górnik i Korona. Całe szczęście, że ogarnięte zostały w akompaniamencie wielkiej forumowej paniki bardziej palące tematy, które były nieprzewidziane. Pal licho jeden mecz z Górnikiem i Koroną, można dać Ishakowi odpocząć i w ten sposób będzie grał praktycznie raz w tygodniu do końca eliminacji.

Odpowiedz
Rutkowski wie od trzech sezonów ze znanym wszystkim efektem. Czy się mylę? Na jakiej podstawie twierdzisz, że akurat teraz weźmie wreszcie łaskawie napastnika z liczbami? Jest więcej przesłanek z doświadczenia kibica za tym, że raczej nie weźmie.
Dobrze rozumiem, że z Górnikiem i Koroną Ishak ma siedzieć na ławie, a Żaboli i Bandę Świrów straszyć ma Szymczak bądź Fiabema?

Odpowiedz
(26-07-2025, 17:10)Kefas9494 napisał(a):
(26-07-2025, 16:55)strzelisty jupiter napisał(a): Zapewne widzisz różnicę w częstotliwości grania w poprzednim sezonie a obecnie. Zapewne kojarzysz jak to było z Ishakiem za Broma, gdy wykrwawialiśmy się w ofensywie kopiąc się po czołach co trzy, cztery dni. I ile razy Ishak prosił o zmianę.

Fiabema teraz wiemy, że jest za słaby. Ale ściągnęli go za grosze, płacą mu grosze, a gość regularnie strzelał w norweskiej młodzieżówce, grał w młodzieżowych zespołach z premier league i chociażby grał regularnie na III poziomie rozgrywkowym w Hiszpanii jako gowniak (gdzie polskie zespoły wyciągają zawodników i ci potem sie wyróżniają). Nie wyszło, ale jak dla mnie takie próby są okej. Przecież jak go ściągali to nie wiedzieli że automatu, że odpali. Jak z Douglasem.
ale co do zasady to są ciekawe próby - i można je ponawiać. ale jak nie wychodzi, jednak się nie sprawdza, to nie może być jedyna opcja w 70' na zmianę czegoś co nie idzie w meczu. chyba że na dogranie do końca przy stanie 5:0. tu raczej się zgadzamy że Fiabema jako 2-ka to jest ponury żart niedgodny tego Klubu

Odpowiedz
Po wczorajszym meczu wniosek jest jeden. Jeszcze jeden LO do Lecha a Gurgul na wypożyczenie. Tym razem się udało ale ile można. Przyjdzie mecz, że się nie uda i będzie płacz i zdziwienie.

Odpowiedz
Patrząc na taktykę stosowaną przez Lecha, tj. mega wysoko ustawieni obrońcy, którzy mają odbierać piłkę po stratach od razu na połowie przeciwnika, to przestaje się dziwic, że był temat sprzedaży/oddania Salamona, który do takiej gry, ze swoim statecznym stylem gry nie pasuje. Zresztą nawet Milic nie jest do tego idealny. Także, tak sobie myślę, że nie zaszkodziłby lewonożny stoper w stylu Douglasa/Skrzypczaka.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 59 gości