Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
a ja nie wiem czy nie mamy szukać jedynki, poza tym mam nadzieję że nasz Kapitan ma już takie podejście do klubu, że jak przyjdzie ktoś lepszy/równy to będzie rozumiał dlaczego i nie będzie miał z tym problemu. Nikt nie może być większy niż Klub. Dodam jeszcze że jak piszesz, meczów będzie w ch..więc dla obu będzie plac.

Odpowiedz
Jeśli mówiono o kozaku do ataku to pewnie nikt nie miał na myśli kogokolwiek lepszego niż Fiabema który strzeli z 8 bramek w sezonie tylko właśnie kogoś kto będzie realnym konkurentem Ishaka.

Odpowiedz
To według mnie może nam tylko pomóc. Druga jedynka spowoduje rywalizację. A to jest najważniejsze.

Odpowiedz
Jakby ktoś czytał z zewnątrz, to przecież można dojść do wniosku, że my z Ishakiem to mamy jakiś problem. "Trzeba kiedyś powiedzieć papa", "nikt nie może być ponad klub".

Jedynym problemem, który robi nam Ishak, jest to, że on im starszy, tym lepszy. Jak wino... Liczbowo, zdrowotnie, fizycznie. Pod każdym względem jego poprzedni sezon był najlepszym w jego karierze...

Jesteśmy zakładnikami? Być może. Ja mam w takim razie ewidentnie Syndrom Sztokholmski:-)

Odpowiedz
cytujesz mój wpis - chodziło mi o to że są obawy (były już 2-3 lata temu) że Ishak nie zaakceptuje drugiej wartościowej 9tki, co dla mnie jest bzdurą, jeśli mówimy o Kapitanie któremu zależy na dobru klubu. Prędzej spodziewam się ulgi że w jednym meczu może wejść na 30 min żeby mieć siłę na grę od 1min za 3 dni, itd, itp. Nie - nie mamy problemu z Ishakiem jako takim tylko że jest na tej ważnej pozycji w zespole sam.

Odpowiedz
Przecież sam Ishak się wypowiadał jak się go pytali na Gali Ekstraklasy, że nie ma pewnie drugiej równorzędnej dziewiątki do rywalizacji z nim z uwagi na fakt, że np. trzeba za takiego zawodnika dużo wyłożyć.

Niemniej, ja teraz jestem w końcu optymistą i patrząc przez pryzmat wzmocnień w tym okienku, które na papierze wyglądają bardzo dobrze, że w końcu taka równorzędna dziewiątka się pojawi.

I nie wiem skąd były tezy, że oni szukają zmiennika. We wszystkich wywiadach, zarówno Rząsa jak i Rutkowski, ale też Trałka, mówili, że z dziewiątką planują iść grubo i ma to być zawodnik, który będzie realnie rywalizował o miejsce w pierwszej jedenastce. Innymi słowy, ma to być jak na nasze warunki gracz mający predyspozycje na bycie kozakiem.

Odpowiedz
Maksymilian Dyśko podaje, że jednym z tych napastników, o którego Lech zabiegał był Baton Zabergja z ligi albańskiej (15 goli) ale poszedł do Metalista z Charkowa.

Natomiast na transferach info pojawiła się wiadomość o propozycji przedłużenia kontraktu dla Alego.

Odpowiedz
(29-07-2025, 10:38)Icek napisał(a): Jakby ktoś czytał z zewnątrz, to przecież można dojść do wniosku, że my z Ishakiem to mamy jakiś problem. "Trzeba kiedyś powiedzieć papa", "nikt nie może być ponad klub".

Jedynym problemem, który robi nam Ishak, jest to, że on im starszy, tym lepszy. Jak wino... Liczbowo, zdrowotnie, fizycznie. Pod każdym względem jego poprzedni sezon był najlepszym w jego karierze...

Jesteśmy zakładnikami? Być może. Ja mam w takim razie ewidentnie Syndrom Sztokholmski:-)

Ja nie ma problemu z Ishakiem, ale... (kiedy napiszę ale, to wszystko przed tym nie będzie się liczyło) Wink

Mimo wszystko widzę pewne oznaki posunięcia wiekowego (np. w dynamice biegu). To wino pewnie nie skwaśnieje, ale raczej będzie się przesuwało w kierunku stojaka z napisem "na specjalne okazje".

A zupełnie poważnie:  jedynka do rywalizacji o jedynkę. Inaczej to będą zawsze losowe próby i ciężary w ściganiu kogoś sensownego "Na dwójkę".

Odpowiedz
Rozpoczeto rozmowy o przedłużeniu kontraktu z Alim. Trzymamy kciuki.

(29-07-2025, 11:31)Róża napisał(a): Maksymilian Dyśko podaje, że jednym z tych napastników, o którego Lech zabiegał był Baton Zabergja z ligi albańskiej (15 goli) ale poszedł do Metalista z Charkowa.

Natomiast na transferach info pojawiła się wiadomość o propozycji przedłużenia kontraktu dla Alego.

Co do Zabergji - czytam, że "Lech nagle wycofał ofertę". Oby oznaczało to przeniesienie zainteresowania na innego, lepszego napastnika.

Odpowiedz
Obstawiam, że skończymy z Szymczakiem jako napastnikiem nr 2.
Kompletna cisza w eterze jeśli chodzi o transfer.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bartekm18, kaman, Skorpion, 35 gości