Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Europejskie puchary 2025/26
Tryb drzewa
Frederiksen jeszcze nie prowadził Lecha z tak mocną ekipą jak Crvena. Nie sądzę, żebyśmy wyszli w ustawieniu w którym wychodzimy zwykle na Górniki. Wcale bym się nie zdziwił gdybyśmy wyszli piątką w obronie.
Mrozek - Moutinho, Milić, Douglas, Skrzypczak, Pereira - Bengtsson, Kozubal, Thordarsson, Ali - Ishak.

Odpowiedz
Mrozek
Perreira, Douglas, Milic, ?
Szymczak, Skrzypa, Kozubal, Bengtsson
Sousa
Ishak

Musimy zamknąć środek, bo wczorajszy mecz pokazał i poprzednie, że rozgrywają jak chcą. Zdecydowanie musi być szybszy doskok do przeciwnika

Odpowiedz
(31-07-2025, 04:38)m94g napisał(a): Nie oszukujmy się ale awans Lecha do Q4 byłby ogromną niespodzianką, 

A tam chyba nawet łatwiej niż w Q3:

Kajrat Ałmaty / ŠK Slovan Bratysława              KAZ/SVK 33,500
FC Basel 1893                                      SUI    33,000
FK Škendija 79 / Qarabağ Ağdam                    MKD/AZE 32,000
Dynamo Kijów / Páfos FC                            UKR/CYP 23,500
SK Sturm Graz                                      AUT    23,000

Nie trafić na Kijów/Basel i można by było sobie ustawić dźwięk hymnu LM w telefonie Wink

Odpowiedz
W 4 rundzie już jest hymn LM także wystarczy przejść 3 by mieć przedsmak

Odpowiedz
Będę mega zaskoczony jak wyjdziemy innym ustawieniem niż wałkowane do tej pory. Raz tak próbowany kombinować, z Rakowem, i wszyscy wiemy jak to się skończyło. Jak dla mnie wyjdziemy tak (standardowo):
Mrozek-Pereira Skrzypczak Milic Moutinho-Gisli Kozubal-Leo Sousa (ew. Jagiełło jak Sousa nie wykuruje się) Ali (myślę że Szymczak będzie jednak z ławki)-Ishak

Odpowiedz
Potencjalni rywale Lecha w IV rundzie eliminacji Ligi Mistrzów:

Kajrat Ałmaty / ŠK Slovan Bratysława

FC Basel 1893

FK Škendija 79 / Qarabağ Ağdam

Dynamo Kijów / Páfos FC

SK Sturm Graz

Odpowiedz
(31-07-2025, 10:51)MichalM napisał(a): W 4 rundzie już jest hymn LM także wystarczy przejść 3 by mieć przedsmak

Coś jak lizanie lizaka przez szybę Wink Bez sensu ten hymn w tej rundzie jak dla mnie Wink

Odpowiedz
Dusan Tadic ma wzmocnić Crvene przed meczem z nami.
Gracz wiekowy, ale liczby ma kosmiczne. Pan Piłkarz.

Odpowiedz
(31-07-2025, 12:27)marekst napisał(a):
(31-07-2025, 10:51)MichalM napisał(a): W 4 rundzie już jest hymn LM także wystarczy przejść 3 by mieć przedsmak

Coś jak lizanie lizaka przez szybę Wink Bez sensu ten hymn w tej rundzie jak dla mnie Wink

ale chciałbyś usłyszeć Smile

Odpowiedz
Nie jestem pewien ale chyba kiedyś był puszczany albo to było z sektora czy Kotła, ale coś kojarzę, że dla jaj był puszczany?
Jednak hymn w grupie("w lidze") ,w jedynej PRAWILNEJ konfiguracji jest najważniejsze Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Szelo, 21 gości