Liczba postów: 291
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Bengtsson na skrzydle - 239 minut. 1 bramka.
Szymczak na skrzydle - 250 minut. 2 bramki i asysta.
Liczba postów: 170
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Staszewski informuje na Meczykach, że Lech zaoferował za Kownackiego 2 bańki euro plus rekordową w historii klubu pensję. Szkoda, że nie udało się. :/
Liczba postów: 173
Reputacja:
6
Jeśli to prawda, to nie ogarniam Kownackiego. Najwyższy kontrakt w klubie to pewnie okolice 1M euro/rok, kosmiczne pieniądze zatem. Do tego fajna drużyna obiektywnie patrząc, status praktycznie legendy na wejściu u kibiców. I on woli od tego 2.Bundesligę. Bardzo jestem zawiedziony taką decyzją, trochę czar prysł.
Liczba postów: 287
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Prawda jest taka, że 1 i 2 się wysypały. Teraz szukają po omacku, taka o to to lista kandydatów.
Czy nadal twierdzicie, że jak kot przyjdzie to odrazu wchodzi do składu i gra oraz decyduje o losach meczu? Przyszedł Palma i Rodriguez, którzy takimi są i jak to wygląda?
Nadal twierdzicie, że transfery są dobre po okresie przygotowawczym?
Prosze nie argumentować tego kontuzjami.
My nie jesteśmy zespołem top, gdzie ściągamy gwiazdy za xxxxxxxxx mln euro i ci zawodnicy mogą odrazu wejść do gry i grać na najwyższym poziomie. U nas w klubie, który jest słabiakiem/średniakiem w Europie niestety ale zgranie jest mega potrzebne.
Liczba postów: 567
Reputacja:
26
Ale co tutaj jest do ogarniania? Lecha dawał 2 bańki, Werder chciał 3,5 mln, więc co tutaj Kownacki miał do gadania?
Liczba postów: 567
Reputacja:
26
Hertha dała ostatecznie 500 tys. za wypożyczenie + obowiązkowy wykup po sezonie za 2,5 mln EUR.
Liczba postów: 72
Reputacja:
1
Nigdy nie rozumiałem fenomenu Kownackiego i tych rozważań że trzeba go kupić za jakieś miliony euro. Trzeba liczyć że mają kogoś na radarze i kiedy skończą się opcje w bogatszych ligach to wrócimy do gry.
Liczba postów: 262
Reputacja:
11
Kownaś kierował się dobrem rodziny, w 2022 czekał na propozycję z Lecha, bo dziecko miało iść do szkoły - nie doczekał się więc zapewne nie chciał zmieniać teraz szkoły z niemieckiej na polską. Taką mam koncepcję.