Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Jeśli to wszystko prawda, tym bardziej podtrzymuję co pisałem chyba wczoraj. Wychodzi, że gościu nie ma za grosz motywacji. Walka o Ligę Mistrzów to naturalny kolejny krok w karierze takiego piłkarza. Aż dziw że nie chce spróbować.
Sprzedać komukolwiek jak najszybciej za jakieś w miarę sensowne bejmy i niech tam się teraz leczy.

Odpowiedz
Właśnie poruszyłeś super sprawę.
Brak motywacji do grania w klubie, któremu sporo zawdzięcza i obecnie ma możliwość grania w eLM albo eLE, a chce iść do ligi TOP5 gdzie o eLE będzie mógł pomarzyć? Chyba, że kasa, misiu kasa

Odpowiedz
Nie bardzo rozumiem jaki Sousa miaby interes żeby się nie chcieć pokazać z jak najlepszej strony
w takim oknie wystawowym jak dwumecz z Serbami, i teoretyczna IV runda kwal. LM.

Dobra postawa w takich meczach znacząco zwiększyłaby bieżące zainteresowanie.
A zgodnie z przepisami, gra w kwalifikacjach nie blokuje występów w innym klubie w fazie ligowej.

Dla Sousy win-win.
Tak że myślę że ten mikrouraz to nie żadna ściema.

Odpowiedz
Jaki? Bo może nie jest w formie. Czekanie na przeprowadzkę rozleniwia.
Mam nadzieję że w środę wyjdzie i zamknie m in mnie pyski

Odpowiedz
A po drugie, np jeśli jest oferta, którą Sousa zaklepał ale Lech robi problem, bo np jest za niska kwota dla klubu to co robi taki zawodnik? Oddaje serducho czy człapie?

Odpowiedz
Obaj macie rację, może tak podchodzić.

Ale osobiście myślę że to nie działa symetrycznie - słaby występ jakoś wielce nie wpłynie na odbiór Sousy,
a dobry może spowodować że pojawi się jakimś ważnym notesie, i mu się przyjrzy ktoś kto wcześniej nie zwracał na niego uwagi,

Więc na jego miejscu przynajmniej do gry w pucharach podchodziłbym na 100%.
Gra w lidze, jeśli rzeczywiście chce odejść, to inna sprawa, niestety.

Odpowiedz
Tak jeśli nie ma oferty na stole. W takim przypadku zgadzam się z Tobą. Natomiast jeśli jest taka opcja, o której pisałem to niestety nic tu nie zmieni czy to będzie liga czy eLM itd.

Odpowiedz
Niech on już lepiej idzie do tych Emiratów czy innej Arabii bo do zadnej mocnej ligi sie nie nadaje a w naszych meczach bedzie siadał na boisku przy kazdym ukłuciu. Moim zdaniem niczego w duzym futbolu nie osiagnie

Odpowiedz
(01-08-2025, 18:42)pacal napisał(a): Obaj macie rację, może tak podchodzić.

Ale osobiście myślę że to nie działa symetrycznie - słaby występ jakoś wielce nie wpłynie na odbiór Sousy,
a dobry może spowodować że pojawi się jakimś ważnym notesie, i mu się przyjrzy ktoś kto wcześniej nie zwracał na niego uwagi,

Więc na jego miejscu przynajmniej do gry w pucharach podchodziłbym na 100%.
Gra w lidze, jeśli rzeczywiście chce odejść, to inna sprawa, niestety.

Tyle że on już uważa że powinien się znaleźć w tym notesie. Naprawdę chcę się mylić. Oprócz tego może mieć jakiegoś agenta który mu takie podejście podpowiada. Takie, czyli zniechęcajce do klubu

Odpowiedz
Brać te 5mln € i od razu ściągać kolejną 10 bo samym Rodriguezem nie uciągniemy. Dalej czekamy jeszcze na napastnika i kogoś na prawo skrzydło... Najważniejsze mecze przed nami, a my dalej słabsi niż przed rokiem.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bartekm18, kaman, Skorpion, Stefan Batory, 32 gości