Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
Nawet mimo licznych kontuzji, mamy obecnie zdecydowanie mniejsze powody do narzekania na jakość ławki niż legioniści,

Co do wczorajszego komentarza:
Borek aż jeden raz sie oburzył na sędziego że powinien być aut dla Lecha. Poza tym to tradycyjnie, 3/4 czasu spuszczał się nad mniemaną jakością rywala. Natomiast dla równowagi Mielcarski mnie pozytywnie zaskoczył. Kibicował Lechowi i chwalił postawę nawet w słabszych momentach. Zupełnie jak nie on.

Odpowiedz
MichalMCzyli co? 3 w LKE czy 4 zespoły?
Jagiellonia pokazuje jak gra zespół z doświadczeniem. Duńczycy tak naprawdę nie mają nic do powiedzenia.

(07-08-2025, 20:39)strzelisty jupiter napisał(a): Jakiś dziennikarz sportowy przy okazji naszego wczorajszego meczu mówił ponoć, że Crvena słaba i Legia byłaby w stanie pokonać Serbów. Patrząc na dzisiejszy wynik, to jestem bliższy twierdzeniu, że stolyca miałaby ciężko ze Zvezdą nawet rozgrywając z nimi mecz od razu po nas.

Bo przecież Legia najlepsza jest, ochyyy i achyyy
---------------------------------------------------------------------------------------

wiadomo. przy okazji opisywania tej paranoicznej ligi serbskiej która jest po to żeby Crvena była na luzie mistrzem, tak sobie pomyślałem że dokładnie takiego modelu oczekiwała by cała warszawka

Odpowiedz
Za to dzisiaj "nie wiemy co się stało", za chwilę będzie zastanawianie się czy mecz "rezerwami" z Arką nie wybił ich z rytmu.

Piękny eurowpierdol od zdobywcy Pucharu Cypru. Jagiellonia wygrywa to jeszcze Raków i być może wszyscy zagrają we fazie ligowej

Ciekawostka Breidablik prowadzi do przerwy na wyjeździe z Zrinjski Mostar 1-0

Odpowiedz
Dokładnie: Królewskie pasteryzowane i długo, długo nic. Motłoch niech se walczy o drugie. Wzorowy obraz ligi dla pismaków warszawskich.
Ja podtrzymuję, że w fazie ligowej niestety reprezentować będą nasz piękny kraj tylko dwa kluby, w tym z wiadomych względów oczywiście my.
Zgadzam się również, że stolyca ma znacznie większy kibel z kadrą niż Lech. A odchodzi jeszcze napompowany jak kabanos przeciętny Ziółkowski i Gual.
Ale żeby czwórkę od Cypryjczyków...

Odpowiedz
(07-08-2025, 20:55)MichalM napisał(a): Za to dzisiaj "nie wiemy co się stało", za chwilę będzie zastanawianie się czy mecz "rezerwami" z Arką nie wybił ich z rytmu.

Piękny eurowpierdol od zdobywcy Pucharu Cypru. Jagiellonia wygrywa to jeszcze Raków i być może wszyscy zagrają we fazie ligowej

Nie dokończyłeś chyba. To jeszcze Raków w dupę i fajny czwartek

Odpowiedz
Na forum prostytutki 3 strony naśmiewek z Lecha a tu taka niespodzianka. Miód na moje oczy.

Odpowiedz
(07-08-2025, 21:04)secret napisał(a):
(07-08-2025, 20:55)MichalM napisał(a): Za to dzisiaj "nie wiemy co się stało", za chwilę będzie zastanawianie się czy mecz "rezerwami" z Arką nie wybił ich z rytmu.

Nie dokończyłeś chyba. To jeszcze Raków w dupę i fajny czwartek

Nie, nie....właśnie niech grają. Im więcej drużyn w pucharach tym większa szansa, że nikt w lidze nie odjedzie.

Odpowiedz
ja ma tak samo, najpierw wole żeby przegrali, a potem jak wygrają to sie ewentualnie pocieszę dodatkowymi aspektami rozumowymi. jakoś nie umiem patrzeć na mecz Rakowa i im "sprzyjać"
czyz to nie jest piękne jak Legia dostaje 4 bramki na Cyprze?
A my - powinniśmy mieć taką kadrę żeby uciągnąć godnie wszystkie rozgrywki. a nie liczyć że pozostali też będą umoczeni w pucharach

Odpowiedz
Na portalu X piszą widzę mundre głowy, że Cypr nie powinien należeć do federacji UEFA, bo tam gorunco i Azja. A za Koninem niby co jest?

Odpowiedz
(07-08-2025, 21:16)Mosina napisał(a): ja ma tak samo, najpierw wole żeby przegrali, a potem jak wygrają to sie ewentualnie pocieszę dodatkowymi aspektami rozumowymi. jakoś nie umiem patrzeć na mecz Rakowa i im "sprzyjać"
czyz to nie jest piękne jak Legia dostaje 4 bramki na Cyprze?
A my - powinniśmy mieć taką kadrę żeby uciągnąć godnie wszystkie rozgrywki. a nie liczyć że pozostali też będą umoczeni w pucharach

Wiesz też im nie sprzyjam. Generalnie nie mogę na nich patrzeć aczkolwiek lepszym rozwiązaniem będzie jak większość zagra w pucharach bo mniejsze ryzyko, że ten który odpadł odjedzie w lidze.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości