Liczba postów: 111
Liczba wątków: 0
Reputacja:
11
Nawet mimo licznych kontuzji, mamy obecnie zdecydowanie mniejsze powody do narzekania na jakość ławki niż legioniści,
Co do wczorajszego komentarza:
Borek aż jeden raz sie oburzył na sędziego że powinien być aut dla Lecha. Poza tym to tradycyjnie, 3/4 czasu spuszczał się nad mniemaną jakością rywala. Natomiast dla równowagi Mielcarski mnie pozytywnie zaskoczył. Kibicował Lechowi i chwalił postawę nawet w słabszych momentach. Zupełnie jak nie on.
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
07-08-2025, 20:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-08-2025, 20:58 przez MichalM.)
Za to dzisiaj "nie wiemy co się stało", za chwilę będzie zastanawianie się czy mecz "rezerwami" z Arką nie wybił ich z rytmu.
Piękny eurowpierdol od zdobywcy Pucharu Cypru. Jagiellonia wygrywa to jeszcze Raków i być może wszyscy zagrają we fazie ligowej
Ciekawostka Breidablik prowadzi do przerwy na wyjeździe z Zrinjski Mostar 1-0
Liczba postów: 510
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Dokładnie: Królewskie pasteryzowane i długo, długo nic. Motłoch niech se walczy o drugie. Wzorowy obraz ligi dla pismaków warszawskich.
Ja podtrzymuję, że w fazie ligowej niestety reprezentować będą nasz piękny kraj tylko dwa kluby, w tym z wiadomych względów oczywiście my.
Zgadzam się również, że stolyca ma znacznie większy kibel z kadrą niż Lech. A odchodzi jeszcze napompowany jak kabanos przeciętny Ziółkowski i Gual.
Ale żeby czwórkę od Cypryjczyków...
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Na forum prostytutki 3 strony naśmiewek z Lecha a tu taka niespodzianka. Miód na moje oczy.
Liczba postów: 679
Liczba wątków: 10
Reputacja:
19
07-08-2025, 21:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-08-2025, 21:20 przez Mosina.)
ja ma tak samo, najpierw wole żeby przegrali, a potem jak wygrają to sie ewentualnie pocieszę dodatkowymi aspektami rozumowymi. jakoś nie umiem patrzeć na mecz Rakowa i im "sprzyjać"
czyz to nie jest piękne jak Legia dostaje 4 bramki na Cyprze?
A my - powinniśmy mieć taką kadrę żeby uciągnąć godnie wszystkie rozgrywki. a nie liczyć że pozostali też będą umoczeni w pucharach
Liczba postów: 510
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Na portalu X piszą widzę mundre głowy, że Cypr nie powinien należeć do federacji UEFA, bo tam gorunco i Azja. A za Koninem niby co jest?