Liczba postów: 1,059
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Poszedł to poszedł. Tyle pozbyliśmy się piłkarza który dał nam jakoś w zeszłym sezonie a wcześniej grał słabo. Taki typowy najemnik. Szkoda tylko, że chociaż nie pożegnał się w ładnym stylu z nami.
Teraz pytanie zarobili na nim, na Velde i Bednarku a brakuje jeszcze Napastnika, prawoskrzydłowego i pytanie czy za Souse przyjdzie jeszcze ktoś?
Liczba postów: 79
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Plotka transferowa:
W cypryjskich mediach pojawiło się info, że Lech jest zainteresowany Loizos Loizou, 22-letnim prawoskrzydłowym Omonii Nikozja. Za 40-krotnego reprezentanta Cypru mają chcieć ok. 900 tys. euro (rok do końca kontraktu).
Loizou budzi duże zainteresowanie wśród klubów szwedzkiej ekstraklasy
Liczba postów: 173
Reputacja:
6
Na papierze faktycznie ciekawy. I młody jeszcze, coś tam postrzelał, poasystował. Przydałby się na to prawe skrzydło, jako zastępstwo dla Walemarka. Jak są wolne środki, to bym go brał.
Liczba postów: 285
Reputacja:
7
"Rok do końca kontraktu", "Cypryjskie media donoszą o zainteresowaniu Lecha" - czytaj: menedżer rozpoczął negocjacje nowego kontraktu z klubem.
Liczba postów: 287
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Linetty bez klubu na ten moment, ponoć brak zainteresowania.
Jóźwiak? Odpuść...
Liczba postów: 287
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Jak dobrze pamiętam to od początku była mowa, że Pablo jest za Sousę. Ten drugi miał zielone światełko na transfer, to też wiedzieliśmy już pół czy rok temu. Także nie wiem skąd Wasze zdziwienie.
Zgadzam się z tym co pisał Strzelisty, że nasza kadra nie jest wystarczająca. A czy lepsza? To się okaże za pewien czas.
Odnośnie Pablo, widziałem go pierwszy raz w środę, obejrzałem powtórkę meczu i niestety ale nie mogę nic dobrego powiedzieć. Zagubiony, dziecko we mgle.
Zaraz się okaże, że naszym najlepszym transferem będzie Mouthino... Jeszcze jest Bengtsson, w tym przypadku mam mieszane uczucia.
Zdecydowanie na już potrzebujemy na prawe skrzydło, bo Ali może zaraz wypaść, patrząc na jego skłonność do lekkich urazów.
Linetty chciałby zostać we Wloszech