Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Poszedł to poszedł. Tyle pozbyliśmy się piłkarza który dał nam jakoś w zeszłym sezonie a wcześniej grał słabo. Taki typowy najemnik. Szkoda tylko, że chociaż nie pożegnał się w ładnym stylu z nami.

Teraz pytanie zarobili na nim, na Velde i Bednarku a brakuje jeszcze Napastnika, prawoskrzydłowego i pytanie czy za Souse przyjdzie jeszcze ktoś?

Odpowiedz
Plotka transferowa:
W cypryjskich mediach pojawiło się info, że Lech jest zainteresowany Loizos Loizou, 22-letnim prawoskrzydłowym Omonii Nikozja. Za 40-krotnego reprezentanta Cypru mają chcieć ok. 900 tys. euro (rok do końca kontraktu).
Loizou budzi duże zainteresowanie wśród klubów szwedzkiej ekstraklasy

Odpowiedz
(08-08-2025, 10:46)Skorpion napisał(a): Poszedł to poszedł. Tyle pozbyliśmy się piłkarza który dał nam jakoś w zeszłym sezonie a wcześniej grał słabo. Taki typowy najemnik. Szkoda tylko, że chociaż nie pożegnał się w ładnym stylu z nami.

Teraz pytanie zarobili na nim, na Velde i Bednarku a brakuje jeszcze Napastnika, prawoskrzydłowego i pytanie czy za Souse przyjdzie jeszcze ktoś?

Za Sousę masz Rodrigueza. Od początku tak mówiono, że to nie jest do, a za

(08-08-2025, 11:28)secret napisał(a): Plotka transferowa:
W cypryjskich mediach pojawiło się info, że Lech jest zainteresowany Loizos Loizou, 22-letnim prawoskrzydłowym Omonii Nikozja. Za 40-krotnego reprezentanta Cypru mają chcieć ok. 900 tys. euro (rok do końca kontraktu).
Loizou budzi duże zainteresowanie wśród klubów szwedzkiej ekstraklasy

W tym sezonie w eLM 3 mecze, 2 bramki, 2 asysty. Łącznie zagrał 242 minut.
Ogólnie w Omonii 195 występów, 31 bramek, 22 asysty. 

Wygląda na papierze przyzwoicie, a patrząc co wczoraj AEK zrobił z Legią to i nawet kocur  Cool

Odpowiedz
Na papierze faktycznie ciekawy. I młody jeszcze, coś tam postrzelał, poasystował. Przydałby się na to prawe skrzydło, jako zastępstwo dla Walemarka. Jak są wolne środki, to bym go brał.

Odpowiedz
"Rok do końca kontraktu", "Cypryjskie media donoszą o zainteresowaniu Lecha" - czytaj: menedżer rozpoczął negocjacje nowego kontraktu z klubem.

Odpowiedz
No to jesteśmy w dupie jak nasz Hiszpan ma grać za Sousę. On jest bez formy.
Potrzebujemy kogoś dla niego do konkurencji.
A skrzydłowy całkiem ciekawy.

Poszło info (chyba meczyki) że Legia się interesuje Jóźwiakiem Tongue
Wiadomo co z nim i Linettym są jakieś przecieki?

Odpowiedz
Linetty bez klubu na ten moment, ponoć brak zainteresowania.
Jóźwiak? Odpuść...

Odpowiedz
Do rezerw za darmo w sam raz Smile Na rok do odbudowy. Lepsze to niż, Zbąszyń czy gdzie teraz trenuje.

Odpowiedz
@Skorpion "No to jesteśmy w dupie jak nasz Hiszpan ma grać za Sousę." -> Właśnie miałem o tym napisać - teraz się okaże, czy dotychczasowa strategia na to okienko zakładała sprzedaż Sousy - czy to jednak transfer "ekstra", z którego środki (tak, wiem, nie dostaneimy kasy "do ręki", choć z tureckim klubem bym uważał i się zabezpieczył) będa mogły byc przeznaczone na "transfer ekstra".
Nie da się ukryć, że (nie licząc "pewnego" transferu napastnika) pierwszymi w kolejności do wzmocnienia pozycjami są
"10/8" i prawoskrzydłowy. A jakby się napatoczył ciekawy lewonozny stoper, to może warto byłoby sie pochylic nad opcją wypożyczenia z prawem pierwokupu, w świetle odejścia Salamona i jednej opcji o tej charakterystyce w postaci Milicia na tę pozycję?

(08-08-2025, 12:12)MichalM napisał(a): Linetty bez klubu na ten moment, ponoć brak zainteresowania.
Jóźwiak? Odpuść...

Jeśli faktycznie Linetty odrzucił bardzo dobrą ofertę FC Kopenhaga, to temat wciąż jest całkowicie nierealny.

Odpowiedz
Jak dobrze pamiętam to od początku była mowa, że Pablo jest za Sousę. Ten drugi miał zielone światełko na transfer, to też wiedzieliśmy już pół czy rok temu. Także nie wiem skąd Wasze zdziwienie.
Zgadzam się z tym co pisał Strzelisty, że nasza kadra nie jest wystarczająca. A czy lepsza? To się okaże za pewien czas.

Odnośnie Pablo, widziałem go pierwszy raz w środę, obejrzałem powtórkę meczu i niestety ale nie mogę nic dobrego powiedzieć. Zagubiony, dziecko we mgle.

Zaraz się okaże, że naszym najlepszym transferem będzie Mouthino... Jeszcze jest Bengtsson, w tym przypadku mam mieszane uczucia.

Zdecydowanie na już potrzebujemy na prawe skrzydło, bo Ali może zaraz wypaść, patrząc na jego skłonność do lekkich urazów.

Linetty chciałby zostać we Wloszech

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: kaman, Stefan Batory, 16 gości