Liczba postów: 567
Liczba wątków: 0
Reputacja:
26
12-08-2025, 10:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2025, 10:06 przez Icek.)
O potencjalnym zabiegu Aliego nie słyszałem, ale miałem nawet rzucić hasło, że wcale bym się nie zdziwił, jakby do tego doszło. Henszel mówił, że Ali był już na jednej konsultacji i bodajże w czwartek ma lecieć na drugą, niezależną. Czekam na nagłówek na oficjalnej "Raport zdrowotny" w czwartek/piątek...
Nogi nogami, ale Kornel po prostu powinien iść na wypożyczenie. Na ten moment nie widzę go u nas w innej roli, jak strażaka z braku laku...
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 3
Reputacja:
9
Patrząc na minuty w tym sezonie, Kornel jest w tyle za Szymczakiem i Fiabema, czyli poprzeczka nie wisi, a leży na ziemi. Niech idzie pograć poziom niżej, okrzepnie i wróci.
Ja mam raczej inne pytanie, czy Wieczysta to dobry wybór.
Liczba postów: 287
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Ktoś pytał o Linettego. Także wybiera się do Turcji, sprawa bardzo rozwojowa. Kocaelispor jest to beniaminek Super Ligi. Będzie drugim Polakiem, pierwszym, który gra od tego sezonu jest Wieteska
Liczba postów: 173
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
12-08-2025, 16:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2025, 16:41 przez hif.)
Właśnie o tym przeczytałem. Jakby został we Włoszech, to jasne, zrozumiałbym to. Fajny klimat, fajne życie, zajebiste jedzenie, jednym słowem - przyjemnie. Ale on idzie do Kocaelisporu? Do tureckiego słabiaka? Ile oni mogą mu dać, 1M EUR kontraktu? To Lech nie mógł mu zaproponować 700k i kwoty za podpis, żeby do nas wpadł? No bo dla mnie to jest niezrozumiałe niestety. Jedyne co na plus, to to, że ten Izmit nie jest tureckim zadupiem i nawet przyzwoicie wygląda.
Liczba postów: 229
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Niedawno byłem u okulisty zrobił badania wzrok niby dobry ale jakoś dalej nie widzę żadnych informacji, że pojawił się u nas na testach nowy napastnik oraz skrzydłowy.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 527
Liczba wątków: 5
Reputacja:
25
Możemy zaśpiewać stadionowy wrzut z trybun jak przeciwnik ma karnego.
Liczba postów: 1,059
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Według meczyków oprócz napastnika szukamy też kolejnego skrzydłowego. Także ten tego.