Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Wiem że to nie powinno mieć znaczenia ale słabo to rozegrali pr-owo - żadnego doskoku do sędziego czy zwijania się z bólu broniącego

Odpowiedz
Mecze Lechii powinni zacząć pokazywać w sobotnie wieczory.

Odpowiedz
Mecz Lechii w sobotę, i cyk, od razu 6-2 w trąbę z Zagłębiem

Odpowiedz
Dzisiaj piątek.

Odpowiedz
Obejrzałem dzisiaj z ciekawości Widzew i kompletnie nie rozumiem robienia z niego ekipy mającej w tym sezonie cokolwiek osiągnąć. Przecież ten jego skład niczym się nie różni od ligowego dżemiku typu Korona, Cracovia czy Górnik nie wspominając już o ławce.
To jest bardziej niesmaczne niż zachwyty nad Rakowem.

Odpowiedz
Tzw opinia publ na siłę i łatwo szuka i znajduje bohaterów. Kiedyś był Raków. Potem Jaga. Trochę się przejadło to teraz Widzew bo wydają hajs. Ale przecież po 2 kolejkach to Cracovia została okrzyknieta mistrzem Wink

Odpowiedz
No ale jeszcze jakby za ten hajs kupowali jakichś grajków z CV ale u nich w ataku biega Bejger a na zmianę wchodzi gonić wynik Szymon Czyż.

Odpowiedz
Wiem w sumie to mi nawet ulżyło. To też pokazuje że kadrę się buduje a nie kupuje. Jeszcze nie za nasze budżety.  Tu też jest warning dla ligi i dla nas, bo może Widzew sie zgrać i odpalić wrotki. W sumie to pamiętam tylko jeden taki przypadek: Pogoń za Bekdasa i ich drugie miejsce w lidze totalnie nowym składem.
Ale też za bardzo nie śmieszkujmy bo my teraz będziemy grac Fiabema Szymczakiem i Lismanem możliwe że w podstawie, a mamy najdroższa kadrę w lidze. 
Podsumowując: jakość można kupić ale to nie zastąpi pracy sztabu, treningów itd. To też dobra informacja w kontekście Oumy czy Rodrigueza. Szkoda tylko że póki co nie Fiabemy

Odpowiedz
Tylko, że Pogoń Bekdasa szła z transferami bardzo, bardzo grubo a w Widzewie mamy ławkowiczów Lecha, Rakowa, Legii czy Jagi robiących za gwiazdy.

Odpowiedz
(16-08-2025, 00:29)Mosina napisał(a): Tzw opinia publ na siłę i łatwo szuka i znajduje bohaterów. Kiedyś był Raków. Potem Jaga. Trochę się przejadło to teraz Widzew bo wydają hajs. Ale przecież po 2 kolejkach to Cracovia została okrzyknieta mistrzem Wink

Ale nie porównujmy Rakowa czy Jagielloni z Widzewem. Przecież dwie pierwsze ekipy to jest od kilku lat polski top z mistrzostwami w kolekcji, więc pochwały jak najbardziej zasłużone.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 20 gości