Liczba postów: 547
Liczba wątków: 0
Reputacja:
24
Koncepcja "bo gramy co trzy dni" nie ma tutaj ani grama uzasadnienia.
Liczba postów: 249
Reputacja:
11
Joel też uskarżał się na ból po upadku w meczu z Koroną i na pierwszym treningu przed Genkiem to potwierdził, czyli nie bezpośrednio po ciężarach u Frederikssena týlko nie przeszło do poniedziałku. Na rewanż może być gotowy.
Liczba postów: 54
Reputacja:
2
No to zobacz ile Gurgul ma lat a potem post który zacytowałem. To, że Michał ma na liczniku x meczów nic nie znaczy w kontekście wahań formy w tak młodym wieku. Zapewniam też w Ci wcześniej przywoływani 19 latkowie z Genku też miewali takie okresy jak Gurgul obecnie.
Liczba postów: 1,049
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Nigdy nie napisałem posta o młodym Lechicie któremu coś w pierwszym jego meczu nie wyszło. Skoro 19 latek to dla Ciebie małolat do grania w akademii lub rezerwach to trudno tutaj dyskutować. W innych klubach młodzi już są wprowadzani do pierwszej jedenastki.
Liczba postów: 54
Reputacja:
2
Próbuje Ci tylko wytłumaczyć że jechanie po 19 letnim Gurgulu jest tam samo bezsensowne jak po tym z rezerw który miałby zadebiutować na Genku. Z mojej strony koniec tematu.
Liczba postów: 1,049
Reputacja:
3
Gorzej niż to co się dzieje to by nie grał. Zresztą jak 19 latek nie jest gotowy to dramat.
Liczba postów: 221
Reputacja:
9
Mokra szmata od Cracovii, remis z Koroną. Wjeb od Genku. Stawianie na Fiabeme. Transfery zrobione na wrzesień.
Dokąd zmierzamy, dokąd zmierzasz Kolejorzu?
Ps. Czym różni się jechanie po Moutinho, a po Gurgulu? Wiek oznacza, że ma grać i popełniać błędy by Rutkom napchać ojraskow, a nam zszargać nerwy, a następnie by w wieku 30 lat wybrać "ChujWieJakiSPOR" kosztem Lecha chociażby?