Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Koncepcja "bo gramy co trzy dni" nie ma tutaj ani grama uzasadnienia.

Odpowiedz
Joel też uskarżał się na ból po upadku w meczu z Koroną i na pierwszym treningu przed Genkiem to potwierdził, czyli nie bezpośrednio po ciężarach u Frederikssena týlko nie przeszło do poniedziałku. Na rewanż może być gotowy.

Odpowiedz
(20-08-2025, 16:13)Jankes napisał(a):
(19-08-2025, 18:15)Skorpion napisał(a): Skoro jest dwóch młodych w rezerwach to w czym problem? Mają po 19 lat kiedy jak nie teraz jak będą mieli 25 mają dostać szansę? Czy już są po tamtej stronie i za rok odjadą?

Taa i wyjdzie taki na Genk, zajebie bramkę i go w temacie meczowym zjedziesz od kaleki czy innego patałacha

Pokaż mi jeden post gdzie jadę po jakimś naszym młodym który wchodzi do drużyny? A jak nie to koleś zamilcz.
Cisnę Fiabeme wiadomo czemu. Gurgul też gra tragicznie ale to nie młodzik z jednym występem tylko zawodnik który już coś pograł.

Odpowiedz
No to zobacz ile Gurgul ma lat a potem post który zacytowałem. To, że Michał ma na liczniku x meczów nic nie znaczy w kontekście wahań formy w tak młodym wieku. Zapewniam też w Ci wcześniej przywoływani 19 latkowie z Genku też miewali takie okresy jak Gurgul obecnie.

Odpowiedz
Nigdy nie napisałem posta o młodym Lechicie któremu coś w pierwszym jego meczu nie wyszło. Skoro 19 latek to dla Ciebie małolat do grania w akademii lub rezerwach to trudno tutaj dyskutować. W innych klubach młodzi już są wprowadzani do pierwszej jedenastki.

Odpowiedz
Próbuje Ci tylko wytłumaczyć że jechanie po 19 letnim Gurgulu jest tam samo bezsensowne jak po tym z rezerw który miałby zadebiutować na Genku. Z mojej strony koniec tematu.

Odpowiedz
jechanie po 19 letnim Gurgulu jest tam samo bezsensowne jak po tym z rezerw za to że nie jest gotowy na 1 skład więc ma wynosić się do Sparty Jarocin Smile

Odpowiedz
Jaroty Smile

Odpowiedz
Gorzej niż to co się dzieje to by nie grał. Zresztą jak 19 latek nie jest gotowy to dramat.

Odpowiedz
Mokra szmata od Cracovii, remis z Koroną. Wjeb od Genku. Stawianie na Fiabeme. Transfery zrobione na wrzesień.

Dokąd zmierzamy, dokąd zmierzasz Kolejorzu?

Ps. Czym różni się jechanie po Moutinho, a po Gurgulu? Wiek oznacza, że ma grać i popełniać błędy by Rutkom napchać ojraskow, a nam zszargać nerwy, a następnie by w wieku 30 lat wybrać "ChujWieJakiSPOR" kosztem Lecha chociażby?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 11 gości