Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Przecież Kolouris jest znacznie lepszym piłkarzem od Sousy, w czym zdziwienie? Ma zupełnie inne cechy,  ale na swojej pozycji ma je bardzo dobre. Do tego końskie zdrowie, w sile wieku. W ogóle mnie nie dziwi, że jest droższy.

A co do Diabate, to jest zawodnikiem lipca w lidze szwedzkiej. No i nazwisko zwiastujące kota. Tak tylko mówię.

Odpowiedz
Podobno wypychamy Fiabemę z klubu i zaoferowaliśmy go ... Rakowowi za 600 tyś €.
Info pojawiło się na dwóch portalach sportowych i ponoć skomentował to nawet Michał Świerczewski na X.
https://twitter.com/MichalS1978/status/1...1490535862

Nie mam konta na tej platformie a wklejony link nie wyszukuje wypowiedzi. Więc nie wiem czy nie traktować tego jako wydmuszki.

Odpowiedz
Ponoć Swierczewski podzielił się ofertą z Transfer Room. Dobry news jest taki że chcemy go sprzedać. A właściciel Rakowa ma po prostu z tego bekę

Odpowiedz
Przecież pozbycie się go za free i uniknięcie w ten sposób deprawującego działania na naszych młodych faktu, że on w ogóle pojawia się na boisku jest warte więcej, niż 600 tys. EUR, którego oni oczekują, które jest przecież kwotą abstrakcyjną.

Nie znam się na SM, ale może jest tak, że dając taką ofertę liczą na zarobek z klikalności, czy też liczby wyświetleń na YT?:-)

Odpowiedz
za 600 tys € taką pokrakę? To na bank musi być jakiś fake. Jeżeli to prawda to w tym Rakowie muszą dopiero z nas mieć ubaw. To pokazuje że jesteśmy w innej rzeczywistości. Normalnie wszyscy się nie znają tylko wąska grupa ekspertów widzi w nim gościa wartego 2,5 mln PLN

Odpowiedz
Jeśli podana w publikacjach cena jest prawdziwa, to zastanawiam się co biorą nasi włodarze chcąc Fiabeme sprzedać.
Taki Stojilkovic z Cracovii, który dopiero wszedł do naszej ligi ponoć kosztował 500 tyś. € i w 5! meczach w ekstraklasie strzelił 4 bramki.
Czyli piłkarz, który ma 1 asystę na 660 zagranych minut ma kosztować więcej niż zawodnik, który ma 440 min i 4 bramki, acha.

Odpowiedz
Przecież to jakiś nieśmieszny żart. To coś nie jest tyle warte. Niech odejdzie za free i tyle

Odpowiedz
Ponoć złożyliśmy ofertę za dwudziestodwuletniego afgańskiego napastnika Jusefa Erabiego z Hammarby. W ubiegłym roku kontuzja kolana - dwa i pół miesiąca przerwy, ale de facto chyba trochę krótsza absencja, bo część wynikała z przerwy między rundą wiosenną a jesienną. Rok wcześniej uraz stopy i pauza od początku października do końca 2023. Wcześniej nie grał za dużo. W dwóch ostatnich sezonach w sumie piętnaście bramek w lidze szwedzkiej, w obecnym cztery kasty.
Patrząc na skróty ciężko ocenić umiejętności, bo poziom obrońców klubów z Allsvenskan którym strzelał - delikatnie pisząc - nie powala.
Jak dla mnie dyskwalifikacja ze względu na informacje z pierwszej części niniejszego posta.

Odpowiedz
(22-08-2025, 18:30)strzelisty jupiter napisał(a): Ponoć złożyliśmy ofertę za dwudziestodwuletniego afgańskiego napastnika Jusefa Erabiego z Hammarby. W ubiegłym roku kontuzja kolana - dwa i pół miesiąca przerwy, ale de facto chyba trochę krótsza absencja, bo część wynikała z przerwy między rundą wiosenną a jesienną. Rok wcześniej uraz stopy i pauza od początku października do końca 2023. Wcześniej nie grał za dużo. W dwóch ostatnich sezonach w sumie piętnaście bramek w lidze szwedzkiej, w obecnym cztery kasty.
Patrząc na skróty ciężko ocenić umiejętności, bo poziom obrońców klubów z Allsvenskan którym strzelał - delikatnie pisząc - nie powala.
Jak dla mnie dyskwalifikacja ze względu na informacje z pierwszej części niniejszego posta.
Zgadzam się z kolegą jupiterem. A swoją drogą musi mieć niezłych agentów, bo na Transfermarkt wycenia się go na ... 6 baniek. xd

Odpowiedz
Przecież to jest kpina. Ilość bramek i kontuzji. Dajmy spokój.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 40 gości