Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
No, ale to już nie jest moment, żeby nas jakoś bardzo interesowały tłumaczenia. 5 dni na dwa transfery. Niech działają, mają 5 dni.

Odpowiedz
W sumie tak jakby byli zdziwieni że Lech Poznań, drużyna z Polski, nie będzie pierwszym wyborem dla piłkarza.
On przecież nie powinien wybierać między nami a średniakiem z ligi tureckiej czy z ligi greckiej, no bo zobaczy zajebistą prezentację i akademię i miasto no i że grał tu Lewandowski, a ta prezentacja w zupełności wystarcza.

Odpowiedz
Warto dodać również coś o nowym napastniku:
H: do 2 września ma być.

Odpowiedz
(24-07-2025, 10:20)Pucenty napisał(a): (...)
PS. Ok, ale moglibyśmy szlochać chociaż po jakichś faktach, wszyscy czekamy na napastnika, a tu zaczyna się szlochanie po plotkach i domysłach, że może go nie będzie. Szlochanie na tym forum występuje proforma dla zasady, tak było w przypadku absolutnie każdej pojedynczej pozycji, którą już ogarnęliśmy w tym okienku. Dajmy im chociaż popracować, aby ich ocenić.

Teraz Ty trochę szlochasz. Daj im pracować, mają jeszcze te parę dni. Wink
Ja z Henszela wyczytuję, że oni nawet na ostatniej prostej targują się o drobne, dlatego się te pEwNe transakcje wysypują. Jak masz kilka dni do końca okna, bo nie potrafiłeś sprowadzić napastnika w lipcu, trzeba dać zaporową żeby nie było wątpliwości, by grajek ostatecznie bez żadnego "ale" wsiadł do samolotu i sprawa zamknięta.
To jest twarz nieudacznika Rutkowskiego. Mam nadzieję, że teraz już można coś krytycznie konstruktywnego napisać w temacie tego człowieka i nie będzie to odebrane jako szlochanie. Z timingiem jak co okno zrobił was w wuja.

Odpowiedz
Nie, no, ale wypraszam sobie. Nie szlocham, daję im 5 dni, nie mam pojęcia gdzie wyczytałeś, że szlocham i dla mnie absolutnie może być napastnik za pięć dwunasta 02.09. Tylko oczekuje, że będzie, i nie będzie facepalmu jak go zobaczymy na transfermarkt.

Winą, jeśli przyjdzie jakiś szrot obciążałbym jednak jednoznacznie Rząsę, a nie Rutkowskiego. Wg mnie powinien pożegnać się ze stanowiskiem jak nie dowiezie. Rutkowski oczywiście pośrednio też będzie winny, zwłaszcza jeśli to stoleruje, po raz kolejny.

A transfery na koniec okna wysypują się z milionów powodów i tyle. Trzeba to mieć wkalkulowane. Rozliczymy ich 03.09.

Nie wiem o co Tobie chodzi z timingiem, bo zdaje się, że napastnik był zapowiadany na drugą część/koniec okna otwarcie.

Odpowiedz
Odnośnie napastnika:

"Działamy w tym temacie. W najbliższych dniach będzie się coś działo w tym temacie. Wiem, że kibice wykazują dużą cierpliwość w kontekście kwestii napastnika. Okienko transferowe jest mocne w wykonaniu Lecha Poznań, jeśli chodzi o tych zawodników, którzy do Lecha trafili" - powiedział Maciej Henszel

Czyżby druga część wypowiedzi sugerowała, że przyjdzie kozak czy, że wydali już sporo i teraz nie ma kasy a przyjdzie Fiabema 2 + linia obrony w razie jakby nikt nie przyszedł?

Odpowiedz
Skoro twierdzi, że te okienko jest "mocne" tzn że ten napastnik to też będzie ten sam poziom - "mocny".

Odpowiedz
Pyton wrzucił info, że o tego Marquesa z Pogonią rywalizujemy. Lepiej żeby się nie skompromitowali jeszcze na koniec okna transferowego. Bo jak go chcemy, to trzeba w parę chwil zamknąć licytację i tyle. Ponoć Pogoń połozyła ok 2M EUR, Lech (jak zwykle) pierdoli się w tańcu i negocjuje. Sam piłkarz niby woli Lecha, co jest całkiem oczywiste. Choć z drugiej strony w Pogoni miałby pierwszy skład właściwie gwarantowany.

Odpowiedz
(28-08-2025, 12:23)marekst napisał(a): Skoro twierdzi, że te okienko jest "mocne" tzn że ten napastnik to też będzie ten sam poziom - "mocny".

Równie dobrze można to odczytać tak: "Pamiętajcie, że okienko całościowo jest mocne, więc brak/niewypał na jednej pozycji nie powinien negatywnie wpływać na ocenę....." 

Podziwiam, że Wam się chce w ten sposób rozbijać na czynniki pierwsze każdą pierwszą lepszą wypowiedź. Nawet nie wypowiedzi, tylko jakieś ich strzępy...

Odpowiedz
Wiesz Henszel jest przedstawicielem także warto zrozumieć co mógł przekazać. Jak dla mnie bardzo ładnie wybrnął z pytania o napastnika i zmienił temat na dotychczasowe osiągnięcia transferowe.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: m94g, 64 gości