Liczba postów: 170
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Oby to się potwierdziło, Alejandro Marques wygląda co najmniej solidnie i jako dwójka powinien się sprawdzić. Kamil Jakóbczyk z kolei, jako numer trzy, gorszy od standardowego Fiabemy nie będzie, więc warto dać mu szansę. Szczególnie, że umówmy się, na dziewiątce, może też grać Rodriguez.
Liczba postów: 1,059
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Podobno to nie o niego chodzi ale ktoś przyleciał. To żart z tym kolesiem z Górnika? Przecież staty ma słabe.
Liczba postów: 291
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Jak Jakóbczyk ma 17 lat i walił co mecz bramki w CLJ i w rezerwach to ile ma czekać na debiut w pierwszej drużynie?
Liczba postów: 287
Reputacja:
3
Kwota za pomocnika z Górnika ma być zbliżona do tego z Cypru. Widać, ewidentnie, że w tym okienku budżet został wyczerpany, ponieważ obie oferty były na wypożyczenie z obligatoryjnym kupnem. Szkoda, że Cypryjczycy się nie zgodzili...
Liczba postów: 527
Liczba wątków: 5
Reputacja:
25
Też uważam że Kamil Jakóbczyk powinien dostawać minuty. Dajmy na to 75. minuta i 2:0. Niech wchodzi na podmęczonego i by odciążyć Ishaka.
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
I ja się zgadzam, że przy oddaniu Fiabemy i Szymczaka to Jakóbczyk naszym nowym nr 3. Dla niego licznik dawania szans zaczyna bić od 0 i to na dzisiaj jego główny atut.
Czekamy na tego napadziora. Napięcie można kroić nożem. Gdyby testy miały być dzisiaj to mam wrażenie nikt z ostatnio plotkowanych by to nie był, bo wszyscy niemal jak jeden mąż jeszcze wczoraj po południu/wieczorem grali mecz.
Konstrukcja transferu Ismaheela dość dobitnie pokazuje, że nie mamy kasy na ten transfer. Szkoda, wydaje się, że ten Loizou jest ciekawszy. Ale koniec końców mówimy o prawoskrzydłowym nr 3. Ja tam liczę, że Ali z nami zostanie, mam słabość do magików.
Mnie najbardziej martwi, że nowa 10 to na dzisiaj nie ta jakość. I obawiam się, czy ją dostaniemy od Rodrigueza, czy niestety to będzie nasz słaby punkt. Mimo wszystko chciałbym, żeby Rodriguez dostał 4-5 meczów z rzędu w pierwszej 11. Bo wchodzi na boisko na kilkanaście/dziesiąt minut przemotywowany i wygląda to po prostu źle.
Liczba postów: 137
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
Pamiętacie początki Sousy w Lechu? Od czci i wiary skazywany a gdy już karnego nie strzelił to był bliski załamania. Rodriguez ma coś w sobie takiego szalonego. Aż jestem ciekawy jakby wyglądała jego cieszynka przy golu w jakimś stykowym momencie. Brakuje nam trochę wariatów od dawna to mówię. Wczoraj pokazał nawet Widzew że ma jakby więcej takiej adrenaliny niż nasi którzy chyba jednak czerpią to zimno od trenera.
Co do transferów bo miał być w napadzie kocur. Czy taki się szykuje? Śmiem wątpić. Jakoś tak wyszło pizdowato w tym okienku na razie.
Liczba postów: 108
Reputacja:
11
Jedyny, który nie zagrał wczoraj z plotkowanych to Erabi...
No i ten Charpentier, ale w niego mi się trochę nie chce wierzyć.
Liczba postów: 229
Reputacja:
3
Oficjalnie Ismaheel i Marques dzisiaj na testach.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 287
Reputacja:
3
Skąd to oficjalne info? 3 godziny temu m.in. meczyki, że będzie zaskoczenie bo to nie Margues