Liczba postów: 25
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Obejrzałem jakieś skróty tego Agnero. Duża szybkość, dobra zwrotność i duża intensywność w grze. Potrafi też się cofnąć w pobliże swojego pola karnego jak Ishak. Najważniejsze, żeby chciał nad sobą dalej pracować, to może być dobrze. Bo z ostatnim z Iworyjczykiem to mam niezbyt dobre skojarzenia. Jestem na tak.
Liczba postów: 87
Reputacja:
2
Ja jednak wolałbym już ukształtowanego grajka,a nie takiego co ma się rozwinąć. Fabiena też miał potencjał...
Nie przekonuje mnie ten kocur ale bardzo bardzo chcę sie mylić
Liczba postów: 49
Reputacja:
1
Wiadomo ze na YT to tylko same brylantowe zagrania, nikt tam faili nie wkleja. Ale jeśli to co tam widać by się potwierdziło, to bardzo chciałbym zobaczyć ich obu razem z Ishakiem, tylko wtedy Ishak w polu karnym, a nie jak ostatnimi czasy pod naszym polem karnym. Jeden od wiatru, drugi z mega wykończeniem, to mogłoby się udać.
Liczba postów: 87
Reputacja:
2
W jakich rezerwach oprócz Realu Sociedad?Głównie to o gral w młodzieżowych drużynach Chelsea, pierwszej Rosenborga i Forest Green i to do 20 roku zycia więc nie wiem o co Ci chodzi.
Liczba postów: 271
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Oby okazał się mentalnie i piłkarsko podobny do Pululu. Bo niewielu grajków z Czarnego Lądu zrobiło u nas karierę. . Na plus , że jest po europejskiej aklimatyzacji w Szwecji. Ale wielka niewiadoma,
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 3
Reputacja:
9
Niby czekaliśmy tak długo z transferami bo piłkarze mieli skończyć grać w eliminacjach do europejskich pucharów. Coś mi umknęło bo Górnik ani Halmstad w pucharach nie grali
Liczba postów: 567
Reputacja:
26
01-09-2025, 14:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2025, 14:25 przez Icek.)
Nadal wierzysz beznamiętnie pismakom po tym, jak po raz kolejny przychodzi ktoś, o kim oni się nie zająknęli? No bo co znaczy "niby czekaliśmy tak długo, bo...."? Jakieś oficjalne info z klubu było, że TYLKO z takimi zawodnikami rozmawiamy i że tylko tacy są brani pod uwagę? Ten trop odpada, bo sam Henszel potwierdził zainteresowania Diabate, który w pucharach nie grał.
No bo chyba nie masz na myśli forumowych dywagacji, że pewnie łatwiej będzie po zakończeniu eliminacji pucharowych. Nie przypominam sobie, aby ktokolwiek tutaj przesądzał o tym, że na pewno weźmiemy kogoś z pucharowiczów, a już na pewno nie było to głos większości forum.