06-09-2025, 19:29
Ocena wątku:
Title: Lech Poznań - Zagłębie Lubin, 12.09.2025 20:30
Tryb drzewa |
Murawski kolejna kontuzja dobrze widziałem? Potwierdzone czy jakieś stare info?
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
07-09-2025, 08:20
A gdzie widziałeś tę nową kontuzję?
07-09-2025, 08:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-2025, 08:35 przez strzelisty jupiter.)
Patrząc na skróty z akcjami Agnero, to to jest bardziej dycha lub skrzydło. Mam obawy, że nie jest to typowy napastnik. Numer na koszulce też na to wskazuje.
07-09-2025, 10:01
(07-09-2025, 08:20)Róża napisał(a): A gdzie widziałeś tę nową kontuzję?
Też to widziałem. Pojawiło się na jakimś sportowym portalu na FB aczkolwiek było tak to nieskładnie napisane, że nie wziąłem tego na poważnie. Coś w stylu "doznał kontuzji na treningu, przejdzie zabieg i miesiąc absencji, trenuje z drużyną"
Wczoraj, 09:01
(07-09-2025, 08:34)strzelisty jupiter napisał(a): Patrząc na skróty z akcjami Agnero, to to jest bardziej dycha lub skrzydło. Mam obawy, że nie jest to typowy napastnik. Numer na koszulce też na to wskazuje.
Podobnie jak Rodriguez, szkolony i występujący jako napastnik a w Lechu ma grać na 10. Nie wiadomo, kiedy i czy się wdroży.
Wczoraj, 09:50
Myślę, że powinno mu pójść łatwo szczególnie, że zwykle grywał na 10tce.
Wczoraj, 09:52
No dotychczas widać, że chyba raczej zwykle nie.
7 godzin(y) temu
Dzisiaj na treningu (ponoć, tak piszą w socialach i tak wynika ze zdjęć) normalnie trenowali: Ishak, Murawski, Milić i (napakowany jak kaban) Gumny. Oby wrócili i byli zdrowi i dale nam dużo radości w tej rundzie. Zbliża się nagromadzenie meczów, więc są potrzebni.
Palma nie zagra w piątek ale tego można było się spodziewać. Ogólnie śmiech na sali, że można dopuścić do takiej sytuacji. Nie powinno być piątkowych spotkań po meczach reprezentacji jedno przenieść na sobotę drugie na niedzielę czy poniedziałek i tyle. Zresztą Lech nie mógł się domagać przeniesienia meczu na inny dzień wiedząc, że mamy tylu zawodników którzy jadą na reprezentację?
Nasz Kolejorz to Nasze życie!