Liczba postów: 123
Liczba wątków: 12
Reputacja:
3
Dziś gramy z Finlandią. Po remisie z Holandią tylko zwycięstwo!
Liczba postów: 537
Liczba wątków: 5
Reputacja:
26
Czekam, kiedy szansę od pierwszej minuty dostanie napastnik, któremu się chce, zamiast takiego , który odbębnia tylko dziewięćdziesiąt minut truchtając.
Liczba postów: 290
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Też myślałem, że Lewandowski zacznie na ławce.
Liczba postów: 280
Liczba wątków: 0
Reputacja:
11
Ogólnie, to udana sesja. 2 mecze, 4 punkty, 4:2 w bramkach. Estetyki nie ocenię.
Reputacja:
26
3 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez strzelisty jupiter.)
Nie ma sensu chyba zakładać nowego tematu, ale już widzę ten pisk medialny gdybyśmy wyłapali grając u siebie szóstkę od Hiszpanii. A to "przydarzyło się" dumnym, solidnym Turkom.
Taka jest po prostu różnica między średniakami a wymiataczami. Jak wrzucą piąty bieg, liczą od trzech.
Dodam jeszcze, że jestem w stanie sobie wyobrazić, iż przegrywamy mecz ze spadkobiercami Imperium Osmańskiego.
Liczba postów: 138
Reputacja:
4
Nie zmienia to faktu że wynik jest szokujący.
Liczba postów: 141
Liczba wątków: 2
Reputacja:
7
Chwilę oglądałem ten mecz, chyba te gwizdy brudasów tak na nich podziałały, co piłkę mieli Hiszpanie momentalnie wielki gwizd. No i jednak tak jak piszecie - poziom piłkarski Hiszpanów to jednak kosmos.
Co do naszych, zrobili to co mieli, nawet remis z Holandią ponad stan. Cieszy bramka Kamińskiego, jest w gazie, drugie miejsce chyba już nam nie ucieknie, pozostały mecze z Litwą i z Holandią, jakby z nimi jeszcze Finlandia wygrała to można się nawet o 1 miejsce pokusić. Wesoły Janek ma na razie spokój psychiczny, piłkarze już liżą się po fiutkach, nie bardzo wiem po co czwarty bramkarz jest na takich zgrupowaniach, 3 to za mało? Mrozek znów wycieczki sobie zrobił.
Reputacja:
26
Oczywiście że trzeba powalczyć o pierwsze. Z Holandią gramy u siebie. Ciągle nie jest to paka, jaką kiedyś mieli, z De Boerami, Bergkampem, Kluivertem, Overmarsem, Seedorfem, Stamem, van Nistelrooyem czy van der Sarem. Taki średniak plus obecnie. Do opędzlowania przy zaangażowaniu i wierze we własne umiejętności.
Liczba postów: 570
Reputacja:
26
Zdobycie pierwszego miejsca rozpatruję tylko i wyłącznie w kategorii cudu. Musielibyśmy wygrać wszystkie mecze, w tym z Holendrami, a Ci musieliby się jeszcze w jakimś meczu potknąć. A obraz Holandii jako takiej przesłania z tego co widzę ostatni mecz. Przecież to jest brązowy medalista ostatniego EURO, w ćwierćfinale LN w tym roku odpadli z Hiszpanią po pasjonującym dwumeczu w karnych....