Liczba postów: 247
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Że co proszę? Goście mają jednen z najlepszym zawodów na świecie i dla nich wyjście pobiegać na zielonej trawce przez kilkadziesiąt minut to powinno się odbywać z uśmiechem na ustach. Jeszcze jeśli oni by biegali jakieś maratony z określonym tempem biegu, a tu nie oszukujmy się przez tą pierwszą połowę walnie kilka sprintów raczej będziemy operować piłką większość czasu więc nawet dużo biegać nie będzie trzeba i po kilku kwadransach jeszcze schodzi sobie na przerwę. Zresztą ktoś już dziś czy wczoraj w naszych internetowych magazynach o ekstraklasie wspominał, że taki Palma takie mecze już grał podczas swojego pobytu w Europie, że z marszu wychodził na boisko po powrocie z Hondurasu ale osobiście tego nie sprawdzałem jeszcze więc jeśli to okaże się bajką to edytuje post. Nie róbmy z profesjonalnych piłkarzy jakiś kopaczy górniczych, że gość lecąc w środę w klasie biznes leżąc sobie cały lot, że dzisiaj nie będzie w stanie dać z siebie maksa przeciwko jakiemuś tam przeciętnemu Zagłębiu, choć pewnie nawet tego maksa nie będzie musiał wyciskać.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 331
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
A ja kiedyś poszedłem z imprezy na egzamin i zdałem. Spokojnie można chlać zamiast się uczyć. Pozdrawiam.
Reputacja:
3
(12-09-2025, 18:01)Antonio napisał(a): A ja kiedyś poszedłem z imprezy na egzamin i zdałem. Spokojnie można chlać zamiast się uczyć. Pozdrawiam.
A i w naszej piłce było kilka przypadków, że piłkarze do 5 rano chlali, a kilka godzin później robili cuda na boisku.
Liczba postów: 269
Liczba wątków: 5
Reputacja:
10
U siebie z Zagłębiem. 12 mecz w tym sezonie, 11 ze stratą gola. Rzut rożny Zagłębia, piłka na przedpole Szmyt uderza, minute później, identyczna sytuacja. Co my robimy w obronie. Jak my w obronie wchodzimy w pole Mrozka. Murawski kuruj się szybko.
Rodriguez kółeczek nie zlicze ile zrobił.
Tofik w pierwszej połowie świetny, Bengtsson to nie wiadomo czemu tak długo grał.
Liczba postów: 161
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
Obiektywnie przegrał zespół lepszy.
Liczba postów: 1,149
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Ale wstyd jak można było to przegrać.
Obrona tradycyjnie dwie brameczki przyjęte. Gratuluję!
Pomoc to skrzydłowi bez głowy. Totalna masakra.
Napad nie istniał.
Znowu wejście Fiabemy..
I te magiczne wrzutki do nikogo. A jak już do kogoś dochodziły to nikt nie stał na 15 metrze aby zgarnąć piłkę i strzelił rozegrać nic.
Trzy punkty w dupę weekend zepsuty. Brawo!!
Ten nasz nowy super napastnik to oprócz tej główki gdzieś tam 5 metrów obok bramki to coś jeszcze pokazał?
Reputacja:
3
12-09-2025, 22:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-09-2025, 02:46 przez m94g.)
Przegraliśmy U SIEBIE z Zagłębiem Lubin to jest qrwa jakiś kabaret.
Najlepsze jest to, że my graliśmy praktycznie najmocniejszą jedenastką, tam tylko Palma by doszedł, a tak to był nasz NAJMOCNIEJSZY skład więc z czym my nawet do tej LKE idziemy?
Kozubal jest dramatyczny, powinien odpocząć bo od początku sezonu jest naszym najgorszym zawodnikiem zresztą środek pola nie istnieje kompletnie tam tylko Jagiełło coś gra. Czas odejść od systemu grania środkiem.
Liczba postów: 1,149
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Nie krytykuj!!! Nie wolno to nasz złoty wychowanek.. Już leci zgraja forumowa co Cię wyjaśni!!
Mnie bardziej bawi kolejna szansa Fiabemy. To jest jakiś jebany żart. I te wrzutki w pole karne chuj wie po co.