Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Sarpsborg 08 - dziesiąta drużyna norweskiej Eliteserien wg lokalnej gazety Sarpsborg Arbeiderblad, prowadzi rozmowy z Lechem w sprawie zatrudnienia jako trenera pierwszej drużyny Sindre Tjelmelanda - asystenta Fredriksena.

Odpowiedz
Wg tej informacji https://gloswielkopolski.pl/kolejorz-zap...2-27976633 odpowiedź Lecha była od razu negatywna.

Odpowiedz
A żeby zakończyć temat Linettego to poszedł do Kocaelispor, który zajmuje ostatnie miejsca w tabeli po 7 kolejkach. Zagrał tylko w 5 kolejce gdzie popełnił błąd. W 6 kontuzja a w 7 nie podniósł się z ławki.

Odpowiedz
I pewnie zarabia więcej niż mógłby dać Lech.

Odpowiedz
W przyszłym roku będzie wypoczęty i bez kontraktu.

Odpowiedz
Też o tym pomyślałem. Czuję, że temat będzie mocno grany.

Dobrasz donosi, że klauzula wykupu Palmy jest niższa niż te rzekome 4,5 MEUR, a Celtic ma kłopoty finansowe...

Odpowiedz
Oby tylko Louis był zainteresowany, chyba do tej pory jest zadowolony i dużo zyskał na tym wypożyczeniu.

Odpowiedz
(03-10-2025, 10:26)uncoolben napisał(a): Też o tym pomyślałem. Czuję, że temat będzie mocno grany.

Dobrasz donosi, że klauzula wykupu Palmy jest niższa niż te rzekome 4,5 MEUR, a Celtic ma kłopoty finansowe...

Przy dobrej grze w LKE to Palma sam się sfinansuje (oczywiście chodzi o klauzulę a nie jego ewentualne zarobki u nas).

Odpowiedz
(03-10-2025, 10:26)uncoolben napisał(a): Też o tym pomyślałem. Czuję, że temat będzie mocno grany.

I te kłopoty nie do końca są dobre, jeśli Palma będzie naszym motorem napędowym to będą oczekiwać od nas ceny minimalnej z umowy, bo jak nie my to przyjdą Turasy i rzucą 6 baniek. I jeszcze Tofika z tego Górnika można byłoby wyciągnąć.

Na Oume nie liczę, Slavia działa na wielkich transferach wychodzących, tu trzeba liczyć, że tam wróci, będzie flopem i oddadzą nam go za frytki.

Odpowiedz
Jak Turasy będą dawali 6 mln to my go kupimy i opierdolimy Turasom albo nie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 14 gości