Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Nie aby mi było jakoś przykro ale karny dla Rakowa to dla mnie kuriozum.

Odpowiedz
dokładnie, wynik dla nas dobry ale karny kompletnie z dupy. no i mecz pozamykany przez Raków, więc kompletnie nie do oglądania

Odpowiedz
Co wyczarowali Przybył z Kosem tego nie wie nikt. Jakby nam się udało w tygodniu wygrać w Częstochowie, następnie Raków ma wyjazd do Łodzi. Nie będę zaskoczony jak za tydzień cała piłkarska Polska będzie żyć zwolnieniem Papszuna.

Odpowiedz
Wczoraj Arka 0-0 u siebie z Koroną. Ofensywa Arki jak zwykle nie zawiodła, dobrze, że chociaż obrona jakoś to nadrabia.

Odpowiedz
Lechia ogrywa Pogoń 4:3. Mecz wolnych przestrzeni nazywany przez komentatorów w takich sytuacjach świetnym.
W 90 min kibice gremialnie opuszczają trybuny.
Ciekawe kogo teraz Turek zwolni. Bo chyba już za wiele mroczkowej ekipy nie zostało. Tak to jest jak wszystko chce się robić na swoich zasadach żeby sukces był tylko „mój”.

Odpowiedz
Jest jeszcze paru piłkarzy z papierami z MC albo innego Realu obecnie wolnych których można podpisać za miliony aby ch.. grali. Więc spokojnie Smile

Odpowiedz
Defensywa Pogoni to jakaś kpina.

Odpowiedz
Podwójne standardy w sędziowaniu. Mecz Cracovia - Górnik
Zawodnik Cracovii wpada wraz z obrońcą Górnika w pole karne gości i zostaje delikatnie kopnięty czy też zderzenie stóp i brak karnego...
Chyba że źle widziałem...

Odpowiedz
Moim zdaniem źle - raczej równocześnie się kopnęli/postawili tam stopy.

Odpowiedz
Pierdolone papszunki wracają do swojego stałego schematu - gol w doliczonym czasie. Szkoda, remis był idealny.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości