Liczba postów: 594
Liczba wątków: 5
Reputacja:
28
Dzisiaj może nam odbijać Palma. Sędziują Irole i Angole.
Liczba postów: 238
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Lisman i Gurgul w podstawie, podoba mi się to
Liczba postów: 185
Reputacja:
6
Palma kot, Ouma kot.
Kenijczyk idzie w górę, mówiłem Wam, że to człowiek z papierami na granie. Generalnie, bardzo fajna gra pressingiem przez długi czas, bardzo pozytywny mecz i pozytywny wynik. Kozubal po wejściu też na plus, Bengtsson i Tofik to kolejni wygrani.
Odzyskujemy polot w ofensywie, o to chodzi Panowie.
Liczba postów: 357
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
02-10-2025, 21:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-10-2025, 21:07 przez MichalM.)
Warto zaznaczyć, że nareszcie był spokój. Super się oglądało 1 połowę. Tak jak powinniśmy grać, bez hurra a ze spokojem i wykorzystywać swój potencjał!
Super Ouma, fenomenalny Palma. Ismaheel na początku mnie irytował (pewnie stres) ale potem bardzo dobra gra.
Co mnie irytowało to momentami ryzykowna gra z tyłu, po co oni klepią i próbują na silę podać zamiast wybić? Przecież było parę strat, które mogły źle się skończyć.
Joel, jesteś dobrym zawodnikiem ale grasz na bardzo dużym ryzyku.
Ufff całe szczęście był spalony przy "fenomenalnym" podaniu Douglasa do Mrozka...
Liczba postów: 269
Liczba wątków: 5
Reputacja:
10
W przyszłym roku Rząsa z Rutkiem połowę pracy mają za sobą. Obligatoryjnie wykupić Palme i Tofika. Nazwiska mają, trzeba monetę wyciągnąć.
Za każdym razem, kiedy widzę rozegranie Mrozek - Gurgul to setduszko zaczyna bić szybciej.
Liczba postów: 161
Reputacja:
5
Za to nasz najdroższy transfer to na razie koszmar.
Palma - chyba dawno nie było tak świetnego zawodnika na tej pozycji u nas.
Liczba postów: 200
Reputacja:
3
Piękny mecz naszych! Takie chwile przechodzą do historii! Brawo chłopaki! Z Lismana będzie kawał grajka!