Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
(03-10-2025, 18:10)Antonio napisał(a): Jak Turasy będą dawali 6 mln to my go kupimy i opierdolimy Turasom albo nie.

Dokładnie. Przy takiej grze to Palmę na lajcie wykupią. Chyba, że będzie katastrofa w lidze. Ale oby nie. 

Ouma widać, że to ogromny potencjał, bo zaczyna wyglądać jak czołg. Dlatego też nie widzę jego wykupienia ze Slavii.  Ale najważniejsze, żeby dał nam radość w tym sezonie.

Odpowiedz
A jak coś czuję, że i z Oumą się dogadają.
A co do Palmy jak będzie mu dobrze u Nas to przyjdzie. Pytanie czy nie będzie to transakcja wiązana i za chwilę za gruby hajs nie pójdzie dalej.

Odpowiedz
LECH JEST Z PALMĄ DOGADANY. WSZYSTKO ZALEŻY TYLKO OD LECHA.

Odpowiedz
(03-10-2025, 20:42)Antonio napisał(a): LECH JEST Z PALMĄ DOGADANY. WSZYSTKO ZALEŻY TYLKO OD LECHA.

Jakieś szczegóły?

Odpowiedz
To jest proste akurat, jeżeli klub A wypożycza z opcją wykupu gracza z klubu B, to zazwyczaj (pewnie nie zawsze, ale w zdecydowanej większości przypadków) dogaduje się równocześnie z samym zawodnikiem.
Zatem idąc tym tropem, jeżeli Lech ma opcję wykupu to jest równocześnie dogadany z zawodnikiem.

Odpowiedz
Tu bym się zastanowił bo jakoś na początku tygodnia mignęła mi w necie informacja jakoby Palma miał być rozczarowany grą Lecha. Dlatego też pytam o szczegóły tego rzekomego dogadania się na transfer definitywny. Oczywiście mam nadzieję, że to jakaś kaczka dziennikarska.

Odpowiedz
@rojber, to jakiś poznański dziennikarz takie wnioski wyciągnął, że Palma może być rozczarowany sposobem gry Lecha, że się cofamy, piłkę oddajemy, kiedy to Palma cały czas chce grać do przodu. Możliwe, że to Nawrot nawinął.

Odpowiedz
Prezes Cracovii twierdzi, że Stojilkovic był oferowany Lechowi przed sezonem, zanim trafił do Pasów.

Odpowiedz
Jak dla mnie sezon ogórkowy na kadrę wiec wychodzą takie kwiatki.

Odpowiedz
Oczywiście. Poza tym nie wiemy za ile był oferowany ( o ile to prawda ) i za ile miesięcznie. Żądania wobec Lecha mogły być zupełnie inne ( o ile to prawda).

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 7 gości