Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Wiem, że FB to nie żadna wyrocznia.. Ale jest tam garstka kibiców snująca plany mocarstwowe łącznie z transferami za 10 min eruo, kupowaniem od innych z ekstraklasy najlepszych zawodników jak i zdobywaniem seryjnie mistrzostw i nie tylko Tongue Są także opinie, że jest to drugi Ptak z koncówki albo ten magik od Wisły Kraków. Pożyjemy zobaczymy firma dwa lata temu miała kapitał 200 000 euro co jest kpiną.. nowy prezes zapowiedział trzy transfery..

Odpowiedz
(14-02-2025, 17:20)Samurai napisał(a): Ciekawe ile razy jeszcze w tym sezonie usłyszymy o zawieszonej licencji lechii. Co do pogoni - ktoś się orientuje jakie nastroje panują wśród kibiców w związku ze zmianą właściciela?

Nikomu nie życzę problemów finansowych ale to jest patologia żeby Esa wykładała kasę na poczet przyszłych wpływów. To jak by nam dali kasę na transfer. Wtf?

Odpowiedz
Prawdopodobnie dali im licencję bo by ekstraklasa musiała dodatkowe kary płacić sponsorom/C+

Odpowiedz
Poza tym dali im kasę, którą i tak by otrzymali w przypadku dograniu sezonu. Nie wiem jak to wyglądałoby gdyby nie dokończyli...

Odpowiedz
Legia wygrała i już tylko 6 pkt mają do Nas (no chyba, że nas zmiotą z 4:0 w Warszawie wtedy tylko 5) coraz gorzej.

Odpowiedz
(16-02-2025, 13:21)Skorpion napisał(a): Legia wygrała i już tylko 6 pkt mają do Nas (no chyba, że nas zmiotą z 4:0 w Warszawie wtedy tylko 5) coraz gorzej.

Ogólnie dla nas kolejka koszmarna. Przegrywamy z Rakowem, załatwiając sobie ujemny bilans bezpośrednich meczów z nimi i napędzając ich mentalnie. Wygrywa też Legia, Pogoń i Jagiellonia prawdopodobnie (gra w przewadze i prowadzi). I zamiast mieć sporo punktów przewagi i patrzeć na tabelę z góry, nie mamy już żadnej przewagi, a do tego gramy słabo. Brakuje mi w tej drużynie zęba, przegrywamy 0-1 u siebie szalenie ważny mecz, a ja nie widziałem tam zepchnięcia medalików do obrony Częstochowy, nie widziałem złości że nie idzie, po prostu nie widziałem jaj w tej drużynie. I teraz niech mi ktoś wytłumaczy, jest możliwe że 2 tygodnie wcześniej biegamy 127 km w bardzo dobrym tempie, wychodzimy na pozycję, zawsze jest 2-3 kolegów do podania i napędzamy akcje do przodu, a w piątek wszystko ślamazarne, podania pomiędzy stoperami i strata, dośrodkowania do jakiś żart i wszystko jest do dupy? Zmęczenie przygotowaniami wychodzą teraz i będzie lepiej, czy co tam nie gra?

Odpowiedz
Czas niektórym pokazać, że nie mają z urzędu miejsca w składzie i trzeba się mocno napocić, żeby ten skład utrzymać dlatego w meczu z Zagłębiem zobaczyłbym chętnie od początku Carstensena za Pereire i Gosliego za Kozubala. Hakans coś tak pograł z Widzewem ale w 2 kolejnych meczach już był mocno przeciętny więc na tej pozycji też bym się zastanowił. Ogólnie jest chujnia wszyscy nas dogonili w tabeli za chwilę Szczecin i Białystok ale w obecnej sytuacji to boję się nawet meczu z Zagłębiem.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
raczej się nie spodziewałem drugiej takiej kolejki że znowu wszyscy przegrają albo stracą punkty.
no nic - jest dopiero początek rundy, gramy piach i jedyna dobra informacja jest taka, że mamy się z czego podnosić. jeśli nie stanie się to zbyt późno - to może jeszcze zdążymy Wink
co do braku jaj w meczu ostatnim i przebiegniętych km w meczu z Widzewem, RTS przegrał nawet ze Śląskiem i to wysoko - więc niestety żaden wyznacznik. więc trudno porównywać te mecze i wyciągać jakieś wnioski

Odpowiedz
No i chu.. bombki strzelił ratuje nas to 5:0 w pierwszym meczu ale.. no właśnie. Z taką grą to my będziemy od każdego w du.. dostawać plus uwaga.. na sto procent w przyszłą niedzielę trzeba będzie gonić. Będzie presja pytanie czy nasi dadzą radę! czy się zesrają teraz już nie ma marginesu błędów. Teraz jest walka. Zabawa zaczyna się od nowa. Nie ma już miejsca na potknięcia. Na trenera który pierdoli, że nie wie co się dzieje... a kto ma ku.. wiedzieć? Rutkowski? Dobrasz czy może inny magik? On jest trenerem i to jest jego zasrany obowiązek wyciągnąć nas z kryzysu. Do roboty.

Odpowiedz
Jesteś Gromem z poprzedniego forum.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 9 gości