Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Gisli zdecydowanie ma inklinacje do gry do przodu. Na pewno nie jest to przecinak.

Odpowiedz
Rutek potwierdził, że Linetty miał ofertę, wolał Turcje i RACZEJ już do nas nie trafi.

Odpowiedz
Szkoda. Ale widać Karol zachował się nieelegancko i drogą na Bułgarską jest dla niego zamknięta.

Odpowiedz
Może trzeba odświeżyć temat Dziczka. Odbił się od poważnej piłki ale liznął kadrę. Mógłby chcieć wrócić na wyższy poziom niż ten w Piaście.

Odpowiedz
Na miejsce Kozubala jest Jagiełło i Thordarson

Odpowiedz
Ja pisałem w kontekście Oumy.

Odpowiedz
Mnie tam Ouma nie przekonuje. Ale jak mamy się rozwijać to musimy celować w takie transfery a nie z Piasta.

Odpowiedz
Czyli nikomu znanych Murzynów za 2 do 5 milionów, którzy Ciebie nie przekonują? Zaznaczam, nie jestem fanem Dziczka czy szwagrem jak Strzelisty z Czubakiem, tylko pamiętam, że kiedyś koło niego się kręciliśmy.

Odpowiedz
Chodzi mi o kwoty. Albo się rozwijamy i wydajemy coraz więcej albo stoimi w miejscu i nas każdy wyprzedza.

Odpowiedz
(16-10-2025, 11:39)Skorpion napisał(a): Chodzi mi o kwoty. Albo się rozwijamy i wydajemy coraz więcej albo stoimi w miejscu i nas każdy wyprzedza.

100% zgody ze Skorpionem. Dziczkowi kończy się kontrakt i powiedzmy do rotacji zamiast Radka Murawskiego może złym pomysłem nie jest. Trochę większy, młodszy, bardziej wybiegany. Ale jako jedynkę, na pozycję numer 6, to my potrzebujemy kogoś w stylu Oumy. Czyli kogoś piłkarsko i fizycznie zdecydowanie lepszego niż Dziczek.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bolek, 5 gości