Liczba postów: 589
Liczba wątków: 5
Reputacja:
27
Przecież bejmy za punkty zdobywane w fazie ligowej Ligi Konferencji to śrubki w porównaniu do tego co jest w Lidze Europejskiej, nie mówiąc o Lidze Mistrzów.
Tradycyjnie uważam, że w tej rangi pucharze powinniśmy ogrywać tych, którzy grają mniej, a fokus na Ekstraklasę. Mistrz musi zostać obroniony pierwszy raz za mojego świadomego kibicowania. Myślę, że każdy chce tego doświadczyć. Tym bardziej, że walka o Ligę Mistrzów w przyszłym roku dla zdobywcy tytułu będzie jeszcze prostsza niż w tym, kiedy daliśmy dupy.
Rutkowski i spółka jak zwykle jak potłuczeni. Nic tu się nie spina. Wy się skupcie na lidze zamiast straszyć równią pochyłą w razie zakończenia przygody z pucharami jesienią.
Liczba postów: 1,145
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Wychodzi na to, że zagrali za wszystko. I albo się uda. Ale dyndtka. Przecież za Kozubala i Gurgula to lekko licząc powinni dostać z 15-18 mln euro. To przy prawdziwym zależeniu na klubie to i tego Oume z tego powinni wykupić a nie tylko Palmę.
Liczba postów: 398
Liczba wątków: 0
Reputacja:
14
@strzelisty dokładnie. Znowu wychodzą z norek i narzucają głupkowatą narrację a gawiedź szeroko otwiera buzie i wszystko łyka. Powrót do czasów Żurawia, żenada.
Liczba postów: 1,145
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Wiem, że znowu będę jechany ale jeśli to jest prawda to tylko pokazuje w jakiej dupie jesteśmy, że inwestycje w rozwój zespołu bez natychmiastowego zwrotu doprowadzą do upadku drużyny.
Liczba postów: 589
Liczba wątków: 5
Reputacja:
27
4 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 4 godzin(y) temu przez strzelisty jupiter.)
Przecież to jest jawny populizm. Nie wierzcie w te dyrdymały Rutkowskiego i spółki. Ich celem było granie w Lidze Konferencji i tam się znaleźliśmy, więc już teraz można powiedzieć, że wyszli na swoje, czytaj: zrealizowali cel. Czytaj jeszcze dalej: są zarobieni. Liga Mistrzów nigdy nie była celem, nigdy o niej nie marzyli, chcą ciułać punkty w Konferencji, czemu przyklaskuje część forumowiczów, więc o co pretensje.
Rutkowski jak zwykle chce ciągnąć dwie sroki za ogon, czyli grać do kwietnia w pucharze i zająć miejsce premiowane europejską przygodą na koniec sezonu, a nie bierze pod uwagę że sprowadzanie piłkarzy podatnych na kontuzje sprawiło, że tej jesieni zafundował Frederiksenowi kadrę bardzo okrojoną z niewielką możliwością rotacji. Jak mu tak ciąży finansowo to jak poszli "na grubo", wręcz va banque z tego co mówi, niech sprzeda Gholizadeha i Wålemarka, i już będzie zarobiony. Nie mówiąc o Gurgulu i Kozubalu. Przecież jeden tylko Antek sprawi, że stać nas będzie na Palmę z palcem.
To jest straszenie bez żadnych podstaw.
Liczba postów: 330
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Mistrzostwo łatwiej jest zdobyć grając w Lidze Mistrzów czy w Lidze Konferencji?
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Też tak mi się wydaje, że to narracja i przygotowanie gruntu choćby pod zimę, żebyśmy się nie czepiali, że chcemy Mesiego i Ronaldo znowu. Kupilismy wam, poszliśmy va bank, to siedźcie cicho przynajmniej ze dwa okna, bo będziemy grać z Wartą. Tak grubo poszliśmy, że chyba nawet na podium tego okna się nie znaleźliśmy wg kwot (przynajmniej gdzieś tak mi mignęło, że "ledwie" 5te miejsce). A więcej wydały kluby z mniejszym budżetem, z mniejszym przychodem z dnia meczowego i bez hiper wypasionego centrum NASA we Wronkach. Pierdolenie takie, bieda az piszczy, ta, jasne.