Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lincoln Red Imps - Lech Poznań, 23.10.2025 21:00 LKE
Tryb drzewa
No nic, czas powoli puścić w niepamięć to co się odjebało w niedziele i odkuć się na Gibraltarze. O formę z przodu chyba nie ma co się martwić, gorzej z defensywą. Pytanie czy Niels zrotuje składem w kontekście kolejnego meczu na Łazienkowskiej. Co do zespołu Lincoln to ciężko coś powiedzieć, w swojej rodzimej lidze mają bilans 5-0-0 i 26 strzelonych bramek przy dwóch straconych. Jeśli chodzi o LK to w swoim pierwszym meczu przyjęli piątkę od Zrinjski.

Odpowiedz
Kandydaci z ławki do występu: Bąkowski, Gumny, Mońka, Skrzypczak, Moutinho, Thórdarson, Lisman, Bengtsson, Barański, Fabiema, Agnero.

Odpowiedz
W pucharach są bo udało im się przejść Vikingur (4-2 w dwumeczu) i Noah po karnych. Poza tym 1-6 z Crveną, 1-9 z Bragą i 0-5 z Zrinjskim.
Lampką ostrzegawczą niech będzie ich mecz domowy z Crveną który skończył się tylko 0-1 a Giblartarczycy oddali 14 strzałów.
Nie przesadzajmy z rotacją bo widmo Resovii krąży nad stadionem Lincoln niebezpiecznie nisko. Wyjść z 2-3 zmianami, nastukać a potem można pomyśleć o rotacjach.

Odpowiedz
A stadion piękny, szczęśliwi którzy tam będą bo tak urokliwego stadionu to nie widziałem. 
Oczywiście że nie można lekceważyć przeciwnika ale ważniejszy mecz gramy w tym tygodniu w niedzielę. Chciałbym zobaczyć w końcu Bąkowskiego, Barańskiego i Agnero w podstawie bo w przeciwieństwie do przegranej w PP tu nie ryzykujemy czymkolwiek istotnym

Odpowiedz
Ryzykujemy - nie ryzykujemy, szczerze mówiąc to nie wiem czy chciałbym przyjąć na klatę wpierdol od Lincolna. Pomijam też fakt, że z takim zespołem musimy zgarnąć komplet punktów jeśli chcemy myśleć o bezpośrednim awansie do 1/8 LKE.

Odpowiedz
(21-10-2025, 11:05)galis napisał(a): A stadion piękny, szczęśliwi którzy tam będą bo tak urokliwego stadionu to nie widziałem. 
Oczywiście że nie można lekceważyć przeciwnika ale ważniejszy mecz gramy w tym tygodniu w niedzielę. Chciałbym zobaczyć w końcu Bąkowskiego, Barańskiego i Agnero w podstawie bo w przeciwieństwie do przegranej w PP tu nie ryzykujemy czymkolwiek istotnym

I tak i nie. 6 punktów po dwóch meczach to już blisko pewnego awansu dalej. Jestem za rotacjami, ale jednak delikatnymi, żeby w pierwszej połowie ustawić mecz. Niemniej, dałbym szansę od początku kilku rezerwowym.
Widziałbym to tak: Mrozek-Gumny Skrzypczak Mońka Moutinho-Ouma Gisli-Leo Pablo Fiabema-Agnero

Odpowiedz
(21-10-2025, 11:11)Kefas9494 napisał(a):
(21-10-2025, 11:05)galis napisał(a): A stadion piękny, szczęśliwi którzy tam będą bo tak urokliwego stadionu to nie widziałem. 

I tak i nie. 6 punktów po dwóch meczach to już blisko pewnego awansu dalej. Jestem za rotacjami, ale jednak delikatnymi, żeby w pierwszej połowie ustawić mecz. Niemniej, dałbym szansę od początku kilku rezerwowym.
Widziałbym to tak: Mrozek-Gumny Skrzypczak Mońka Moutinho-Ouma Gisli-Leo Pablo Fiabema-Agnero

Mówisz o kilku, a wymieniasz 9 zawodników z podstawy. Proszenie się o problemy. Agnero, Pablo, Gumny na tak, reszta może wejść po przerwie moim zdaniem.

Odpowiedz
Nie wyobrażam sobie, żeby właśnie w takim meczu nie dać szans zmiennikom i to w bardzo dużym stopniu. Przecież gramy z drużyną wycenianą na 2 mln euro, która poprzednie mecze w pucharach przegrywała 4-5 bramkami. Co wy pie*dolicie w ogóle?
Mamy mecz w czwartek o 21;00 przy locie 5 godzinnym. Legia oczywiście gra szybciej i w Polsce, a my potem jeszcze wyjazd do Warszawy. Chłopaki pewnie będą w piątek wieczorem w Poznaniu, a rano już wyjazd do stolycy. W każdy weekend Legia ma więcej wypoczynku po pucharach, ale to jest osobny temat.
Palma, Ishak to w ogóle nie powinni wsiadać do samolotu. Fiabema ma okazje być gwiazdą meczu.

Odpowiedz
Dokładnie - Ishak, Palma, Milić, Pereira w ogóle nie powinni tam lecieć. Regeneracja przed niedzielą.

Odpowiedz
A myślisz, że Ishak to dzisiaj myśli o tym, że chciałby wypocząć? Lub Palma? Czy bardziej przebierają nóżkami i nie mogą się doczekać, żeby tym amatorom ustrzelić hat-tricka? Myślę, że jeden i drugi ma w głowie tę drugą opcję.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości