Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Pewnie zejdą do 3 i zimą go wykupią.

Odpowiedz
Oczywiście totalna dywagacja ale myślę, że za 4 to byli by wstanie wyciągnąć Oume.

Odpowiedz
Myślę, że pora otworzyć dyskusje, że priorytet na zimę to kupno solidnego bramkarza.

Odpowiedz
Nie czytałeś co mówili na spotkaniu?

Odpowiedz
(24-10-2025, 18:07)MichalM napisał(a): Nie czytałeś co mówili na spotkaniu?

No czytałem, czytałem. Ale potrafią chyba liczyć, bo przy takiej grze Mrozka, zakładając, że Krzychu jest jeszcze gorszy, to Niels podczas któregoś spotkania zacytuję w końcu klasyka z Janusza Wójcika.

Odpowiedz
Nasz obecny trener bramkarzy z jakiegoś powodu został odstrzelony przez Skorżę. Znalazł przytułek we Warcie, która z każdym rokiem jego pracy miała coraz większe problemy z jakością w klatce. Po roku pracy ponownie w Lechu, zmagamy się z tym samym zagadnieniem.

Odpowiedz
(24-10-2025, 19:53)Róża napisał(a): Nasz obecny trener bramkarzy z jakiegoś powodu został odstrzelony przez Skorżę. Znalazł przytułek we Warcie, która z każdym rokiem jego pracy miała coraz większe problemy z jakością w klatce. Po roku pracy ponownie w Lechu, zmagamy się z tym samym zagadnieniem.

Jak nie zakup to jakieś wypożyczenie. Bo Mrozek stał się zapalnikiem. I zaraz to zamiast do jakiejś Bundesligi to skończy z powrotem w Stali Mielec. W sumie to szkoda, że Bednarka się pozbyli. Jaki był taki był ale był.

Odpowiedz
W życiu nie kupią bramkarza. Będziemy oglądali coraz gorszego Mrozka. Jak słaby musi być w takim razie Bąkowski?

Odpowiedz
Skąd osąd że Mrozek będzie coraz gorszy?
Jak każdy piłkarz ma lepsze i gorsze okresy. Może jest pod formą ale obrona też mu nie pomaga.
Uważam że powinniśmy trochę zluzować ciśnięcie mu. Jeszcze wiele punktów nam wyciągnie. Jest topowym bramkarzem co pokazał już nie raz.

Odpowiedz
To są naczynia powiązane bo jak bramol wykopuje piłkę tak jak Mrozek w pierwszej połowie przy 0:0 jeszcze to nie działa to pozytywnie na cały blok. I w drugą stronę działa to podobnie. Chyba gorzej nogami od Mrozka grać nie można i z tego co pamiętam przy okazji filmików z bramkarzami na obozach, nie było widać tego typu treningów.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 20 gości