Liczba postów: 83
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Tak, już z chwileczkę, już za momencik, już za dwa lata wszystko zacznie się kręcić. Jak nie do kliniki , to do odbudowania za ileś tam, o ile w ogóle. Ja w Rodriquezie nic nie widzę, no może faktycznie poza machaniem łapami.
Liczba postów: 620
Reputacja:
17
Jeżeli po zimowym obozie ci nowi nie odpalą jak Jagiełło to faktycznie nie będzie dla nich nadziei. Teraz na nich patrzę z przymrużeniem oka.
Liczba postów: 153
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Jeszcze apropos ganienia sztabu za wymianę całej czy prawie całej jedenastki. Oczywiście, post factum to się nie obroniło. Ale jeśli nie zabraknie nam prądu w grudniu (jak Legii w zeszłym sezonie), a potem w kwietniu i maju (jak Jadze w zeszłym sezonie) to będzie jedna ze zmiennych, które o tym decydują.
Having said that, oczywiście można to było zrobić lepiej i z głową. Tak, żeby wywieźć z Gibraltaru zwycięstwo. Van den Brom robił to rzeczywiście lepiej...
Liczba postów: 282
Reputacja:
7
Forum raczej domagało się czterech, pięciu zmian; przynajmniej ja tak chciałem by w razie czego mając piec zmian móc wrócić do ustawień fabrycznych. Wynik mi lata, niech się Piłkarze wstydzą i zrobią dziś wszystko by przestano z nich szydzić i zdjąć łatkę przegrywów z Gibraltaru.
Co do Rodrigueza i jego gotowości to każdy pamięta coś innego. Ja pamiętam tłumaczenie, że jego wielodniowa podróż po siłownie nic nie zmienia w jego przygotawaniach bo i tak potrzebuje dwóch tygodni by rozpocząć treningi
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Połowa forum chciała i co dostała. To, że Gumny czy inny Fiabema nie nadają się na reprezentowanie barw naszego klubu i powinni wypierd... w podskokach. Że Mońka powinien iść na wypożyczenie a nie na siłę być wrzucany na konia (już do końca życia będzie się to za nim ciągnęło) że pseudo murzyn w ataku jest gorszy od Fiabemy..
I to, że cała polska się z nas śmieje bo największe eurowpierdole dostaliśmy My..
Liczba postów: 1,015
Liczba wątków: 11
Reputacja:
32
Patrze sobie na wyrównanie Barcy w El classico, I uświadomiłem sobie ze przestalismy strzelać bramki po wysokim presingu. A to była silna broń jeszcze od czasów wyjazdu na Villarreal. Taka myśl niepoparta danymi
Liczba postów: 12
Reputacja:
0
W rundzie jesiennej poprzedniego sezonu strzelaliśmy takie bramki. Wtedy w wysokim pressingu wyglądaliśmy bardzo dobrze. Wiosną już to tak dobrze nie funkcjonowało. Z tego co kojarzę to na wyjazdach 2-3 bramki traciliśmy na 20-30 metrze.