Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Gryf Słupsk - Lech Poznań, 30.10.2025 12:00 PP
Tryb drzewa
od razu do sprawdzenia kto z naszych asów umie grać w piłką na wodzie, może się przydać...

zobaczymy co lepsze - sztuczna murawa i wiatr, czy naturalna zalana wodą (i wiatr). chociaż wiadomo że "najgorszy jest wiatr" Smile

Odpowiedz
Chorwaci są dobrzy w piłkę wodną ale.nasz jest chory.

Odpowiedz
Rozumiem twój pkt widzenia Sultan. Ale pamiętaj, że gramy z totalnymi ogórkami samymi umiejętnościami musimy takie mecze wygrywać.
Nie jadą Palma, Ouma i Milic. Także będzie ciekawie.

Odpowiedz
Właściwie można napisać wprost że Frederiksen gra jutro o swoją posadę więc tym razem nie spodziewałbym się lekceważącego luźnego podejścia, no chyba że mnie zaskoczy. W przeciwieństwie do Gibraltaru tu jestem raczej spokojny i obstawiałbym jakieś 3-1 dla nas no ale... zdjęcia tego boiska i jutrzejsze prognozy powodują, że mogą być jakieś jaja

Odpowiedz
Jeśli Frederiksen gra jutro o posadę, to jest to kpina. Nigdy nie będzie tu stabilizacji. Zawsze winny trener.

Odpowiedz
To on tydzień temu olał totalnie mecz o awans do 1/8 wiec tak gra o posadę jak przegra to niech w podskokach.
Zawodnicy zawodnikami ale to on musi ich zmotywować/ocenić czy się nadają.

Odpowiedz
(29-10-2025, 21:18)strzelisty jupiter napisał(a):  Zawsze winny trener.

A kiedy wg ciebie jest jednak winny trener? Nigdy?

Akurat sam nawet nie jestem za wypierdoleniem jego bo po prostu nie ma innego trenera, który mógłby ten burdel uciągnąć, ale jak nie zacznie "wyciągać wniosków" to niech go zwolnią w końcu. Albo ma posłuch w szatni i panuje na treningach albo ten projekt po prostu umarł.

Ancelottiego też wyjebali z Realu

Odpowiedz
Trener nie gra jutro o posadę. Ma spokój do zimy, jedynie odpadnięcie z LKE może zachwiać jego pozycją.

Odpowiedz
Ancelottiego nie wyjebali, tylko podziękowali za współpracę po zakończeniu sezonu, mają już przygotowany backup strategicznie przemyślany. i było o tym wiadomo od dawna.

Już raz wyjebaliśmy JvB i... wzięliśmy Rumaka, w ramach przemyślanych decyzji w okolicach listopada.

Odpowiedz
Ale on już to zrobił w zeszłym roku z Resovią i jak widać nie wyciągnął wniosków.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości