Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Gryf Słupsk - Lech Poznań, 30.10.2025 12:00 PP
Tryb drzewa
Można jeszcze wymienić Agnero na Wojdę? Nasz nowy napastnik - cechy: słaba koordynacja, odskakująca piłka przy prostych podaniach, nieskuteczność. Sytuacja z ligi szwedzkiej z dobijanym karnym na pustą, którą wrzuciłem jakoś w okolicach gdy do nas przyszedł przestaje mnie dziwić. Gościu jest po prostu nonszalancki i niechlujny w grze.
Pokuta za Gibraltar. Cali ujebani w błocie, na łące, w tych liściach. Żeby kara się dopełniła, bezpośrednio po meczu powinni wracać w zgnojonych strojach bez prysznica do Poznania.

Odpowiedz
Ten mecz nie powinien się w ogóle odbyć. Całe szczęście że tylko jedns kontuzja. Wiem jak się biega po liściach bo mam je w ogrodzie a biegam tylko z Córeczką. Tu było dodatkowo klepisko. Ciężko cokolwiek wywnioskować z czegoś takiego

Odpowiedz
Z jakiej okazji to był spalony?? Napastnik absorbował ?? Kogo ? Wymusił interwencje Skrzypczaka (tak na WP napisali)? Ale wstyd...

Odpowiedz
(30-10-2025, 14:58)Janiko napisał(a):
(30-10-2025, 14:49)lolas napisał(a): Fiabema jest kurwa beznadziejny nawet na tle Gryfa....

I Agnero to samo.
Ja pierdole co za amatorka, połowa do rezerw od zaraz

Angero moim zdaniem w tym meczu o niebo lepszy od Ishaka.

Odpowiedz
Antonio a widziałeś różnice między pierwszą a drugą połową?

Swoją drogą czy samobój Skrzypy został prawidłowo cofnięty? Równie dobrze, można było gwizdnąć spalonego Ishaka, który jakby nie było zasłaniał bramkarza

Odpowiedz
(30-10-2025, 14:59)Antonio napisał(a): A jak Lech miał grać na takim pastwisku które pastwiskiem było już gdy się mecz zaczynał a przez cały mecz jeszcze padało?
Wygrane, odbębnione, wszyscy chyba zdrowie i git.

Na Gibraltarze sztuczna nawierzchnia, z Pogonią jedna połowa była bardziej mokra od drugiej, na Legii dość mocno wiało, generalnie nie powinniśmy mieć do drużyny żadnych zastrzeżeń. 

Człowieku, oni dali sobie strzelić bramkę amatorom gdzie każdy chodzi do roboty. Boisko było takie same dla dwóch stron.

Odpowiedz
KURWA MAĆ CO TO MA BYĆ? JEBANE CIOTY!

Fiabema wypierdalaj! co ty robisz w tym klubie!
Agnero won! pakuj się murzyn i jedź skąd przyjechałeś. Nie potraficie trafić do bramki 5 ligowca..

Druga połowa wybitna. Środek pola nie istnieje. Kozubal słabo, Gisli dno i dramat. Rodri coś próbował ale co to miało być. Dudek nie zna się ma przepisach.. ja pierdole profesjonalny piłkarz nie wie kiedy może podać..
Mrozek tradycyjnie brameczka wpuszczona.
Obrona żart. Piękny samobój Skrzypczaka. Nie wiem czemu nie uznany. Ale powinni uznać, żeby się nasi obsrali.
Generalnie to ma być nasz pierwszy skład wolne żarty.

Ratuje ich tylko boisko. Co to miało być? jak można pozwolić na grę na takim gównie. Tylko nasrać na środek.

No nic udało się jedziemy dalej.. ale nie przystoi takie dziadostwo odwalać.

Odpowiedz
(30-10-2025, 15:01)raszko napisał(a): Z jakiej okazji to był spalony?? Napastnik absorbował ?? Kogo ? Wymusił interwencje Skrzypczaka (tak na WP napisali)? Ale wstyd...

Brał udział w akcji? No brał skoro wymusił interwencję Skrzypczaka.

Odpowiedz
A i sędzia nam pomógł jednak

Odpowiedz
(30-10-2025, 15:01)raszko napisał(a): Z jakiej okazji to był spalony?? Napastnik absorbował ?? Kogo ? Wymusił interwencje Skrzypczaka (tak na WP napisali)? Ale wstyd...

Co to jest za wysryw dzbanów dzisiaj. Rutek wam płaci za zakładanie kont i bronienie tej degrengolady co się odpierdala w Lechu? 

Poczytaj zasady piłki nożnej i wróć, albo w sumie nie wracaj.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości