Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Patrzę tylko na wynik bom w drodze. Wynik wyrównany. Smile

Odpowiedz
Niech się kopią po czołach.

A właśnie! Zobaczymy jak tam efekt nowej miotły

Odpowiedz
Dali sobie po razie w Łodzi. Strasznie głupie zachowanie Kacpra Urbańskiego, ładna bramka Krasniqiego.

Lodowisko, a nie boisko w ostatnich minutach Big Grin.

Odpowiedz
Feio się rozpędza Wink

Odpowiedz
Patrząc na terminarz to mało pocieszające zjawisko. Będąc w temacie rozkręcania to i Rocha się odnalazł w Lubinie. Właśnie się zrównał z Ishakiem

Odpowiedz
Proponuje się wsłuchać w komentarz. Bo tam jest przepiękna amatorka. Najpierw opowieść o Doniu (tym raperze)który ma oglądać ten mecz bo w nim gra Doni o co tu biega a teraz opowieści co się dzieje w Fifie z drugiej ręki.

Odpowiedz
Ale oba wyniki pod Kolejorza.

Odpowiedz
Oglądałem końcówki obu połów, nie wiem jak Motor tego nie wygrał i to wysoko.
Ta odwołana bramka trochę dziwna. Ciekawe czy z takiego faulu byłby karny. Wątpię

———————
GKS zaliczył serię zwycięstw więc przegrał u siebie z lokalnym rywalem który do tej pory wygrał jeden mecz. 

Jeśli tą logika pójdzie cała kolejka, to Legia przegra z Brukbetem, Jaga z Pogonią, a my…?

Odpowiedz
Legia przegrała z brukbetem, Jaga z Pogonią remis, my też nudny zgodowy remis

Odpowiedz
Ze śmianiem się z Legii poczekam jeszcze 5 godzin.

Raków mnie zaczyna drażnić. Trochę tych punktów naklepali w swoim stylu, na mieszaninie upartości, szczęścia i czasem pomocy sędziów (remisy z Legią, z nami, z Ołomuńcem, wygrane z Widzewem, Lechią (choć tu akurat sędzia skrzywdził Raków), Jagą), i to im dało mocnego kopa mentalnego.

A my odwrotnie... co drugi mecz jakieś głupio potracone punkty w końcówkach i morale na dnie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: elpatoo, 9 gości