Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
To teraz będzie tak, że mamy młodego zdolnego Polaka w rezerwach w ataku, ale szans nie dostanie bo bank rozbiliśmy dla czlowieka, który wygląda jakby z kanapy wstał i poszedł na orlika?

Zostawiliśmy młodego Monke, by zagrał w meczu wstydu na Gibraltarze przez całe półrocze?

Wzięliśmy Barańskiego z Chorzowa by wzmocnił rezerwy?

Zatrzymaliśmy Lismana, który przegrywa rywalizacje z Fiabema ?

Niesamowicie świetne decyzję względem młodych graczy.

Odpowiedz
(02-11-2025, 18:53)Gugus napisał(a): To teraz będzie tak, że mamy młodego zdolnego Polaka w rezerwach w ataku, ale szans nie dostanie bo bank rozbiliśmy dla czlowieka, który wygląda jakby z kanapy wstał i poszedł na orlika?

Zostawiliśmy młodego Monke, by zagrał w meczu wstydu na Gibraltarze przez całe półrocze?

Wzięliśmy Barańskiego z Chorzowa by wzmocnił rezerwy?

Zatrzymaliśmy Lismana, który przegrywa rywalizacje z Fiabema ?

Niesamowicie świetne decyzję względem młodych graczy.

Zgadzam się. Po co ściągali Barańskiego jak nie dostaje żadnych szans i gra beznadziejny Fiabema? Albo czy serio Lisman jest gorszy niż ww. gagatek? Domyślam się, że Agnero i Fiabema dobrze wyglądają jak się patrzy na ich parametry fizyczne, ale nie przesadzałbym z nimi aż tak bardzo. Nie da się zagrać gorzej niż Agnero i Fiabema dzisiaj w końcówce.

Odpowiedz
Problem jest taki że Frederiksen kompletnie nie umie budować młodych graczy, nie wiem z czego to wynika, no ale Gurgul większość zeszłego sezonu się kompromitował, dopiero teraz lekko odżył, choć szału nie ma, Kozubal wydaje mi się że jak wracał z wypożyczenia z GKS był dużo ciekawszym piłkarzem, teraz kompletnie zatracił swoje walory ofensywne, jest dość nijaki, Lisman przypominał mi trochę Walemarka, miał kiwkę, ciąg na bramkę, problemem były jego juniorskie decyzje, ale liczyłem że wraz z nabraniem doświadczenia to się zmieni, obecnie jest w takiej dyspozycji, że nie mam pojęcia jakie są jego zalety piłkarskie. Nie wiem co jest tego przyczyną, czy ciężkie treningi, czy coś innego, ale jakiś problem niewątpliwie istnieje

Odpowiedz
Zgadzam się. Nasi młodzi zniknęli. Nie ma ich. Jak można nie wprowadzić Lismana? Mońka ma robioną krzywdę. Chłopak by poszedł na wypożyczenie zagrał sezon od deski do deski to nie pozbyli się Bartka legendy Lecha i został młody i nic nie gra.

Odpowiedz
Przecież Lisman gra tak samo nic jak inni zmiennicy...Brajanusz: 2 gole 1 asysta, Lisiur: 1 gol, 0 asyst. Wyjątek to Bengtsson.

Odpowiedz
Porównać Lismana do Fiabemy. Gratuluje!

Odpowiedz
Niels mówił, że Lisman przeziębiony i dlatego nie grał.

Odpowiedz
W poprzednim sezonie po 13 meczach 31 punktów. W tym dycha mniej. Przepaść.

Odpowiedz
8 spotkań domowych w lidze, 10 punktów. 14 punktów straciliśmy. W zeszłym sezonie u siebie 17 spotkań, bilans 15-0-2.

Kurtyna.

Odpowiedz
Z tą kadrą jak nie zaczniemy grać w czwartki rezerwami, w lutym nie starczy pary by gonić przewodzących w tabeli ligowej.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 7 gości