05-11-2025, 16:11
(05-11-2025, 16:02)MichalM napisał(a):(05-11-2025, 15:20)Kefas9494 napisał(a): Nie no, o Palmie to takie pierdolenie na razie. Henszel przecież nie wie nic na ten temat. Zresztą pewnie nawet włodarze na razie nie wiedzą co zrobić. Jest mnóstwo zmiennych - wynik sportowy, ewentualne sprzedaże, forma Palmy.
Przecież może być tak, że Palma zacznie grać po prostu słabo, podobny case jak z Vinagre. Więc spokojnie z nim.
Co do samego Agnero to ten potencjał wynika z jego parametrów fizycznych, które im wyskakują na pewno w tych programach. Nie znam się, ale tłumaczono to w wielu programach. Kwestie szybkościowe, jakichś zrywów, intensywności, itp. Z podobnych względów, dajmy na to, kupili Amerykanie Wiktora Bogacza za 2 bańki, który strzelił ledwo kilka bramek w pierwszej lidze i też nie miał 18 lat, ale 20.
Walemark w Lechu zagrał pół roku i został wykupiony. Biję do tego, że odrazu widać ogromną różnicę między takimi piłkarzami a kopaczami z ekstraklasy.
Pewnie, że są to obserwacje, analizy itd, i Agnero nie widzę jak narazie tej fizyczności, szybkości. Dodatkowo uważam, że dział transferowy i scoutnigu u nas leży. Tak samo jak akademia, coś musiało się niedobrego wydarzyć od czasów "złotych czasów" Lewandowskiego, Linettego, Modera itd
Nie no, nie jest to takie zero-jedynkowe. Wyciągnęli z kapelusza Douglasa, Velde. Sousa okazał się dobrym strzałem ostatecznie. Gholizadeh na ryzyku poszli, wydając kupę kasy na kontuzjowanego, ale w zeszłym roku to kluczowy zawodnik. Wpadki zawsze się zdarzą. W mojej ocenie nie ma szału, ale jest lepiej niż było jakiś czas temu. Z tym Agnero to ja dałbym mu czas jednak. Tez jestem sceptyczny, ale przypominam sobie wtedy jak zaczynał wspomniany Velde albo chociażby Ali, który dorobił się transparentu o sobie a potem strzelił kluczowego gola z Legią.

ale macie rozkminy. Widać, że braki argumentów nadrabiacie snuciem insynuacji. Zresztą jak dla mnie to możecie sobie uważasz, że jestem kim tam chcecie. Tylko to wam zostało bo gdy trzeba wejść w dyskusje na faktach a nie waszych wyobrażeniach tak jak przy ocenie Fiabemy to milkniecie. Czyli standard.