Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Ale hipokryzja bije z twojego posta. Czyli typa który kaleczy barwy naszego klubu nie wolno obrażać pomimo tego co odpierdala bo się obrazi. A najemnika który poszedł tam gdzie mu dali siano już wolno. Ja pierdziele poziom budki z piwem.
Nie może grać ale nie wolno w męskich słowach co się o nim myśli. Absurd
Dlaczego nie można go spróbować na drugiej stronie w takim razie? Dlaczego nie przestawić tam w razie czego Leo? Obaj zrobią więcej niż ten wyrób piłkarzopodobny?

Także udowodniłem wam koledzy nie dość, że brak argumentów to jeszcze hipokryzję.

Odpowiedz
Mam kolegę, który robił zawody w grupie z prozaicznych czynności, sam w nich startował i oczywiście wygrywał.

Odpowiedz
"wiadomo gdzie" czyli poszli by tam gdzie Bereszyński. tak - nie obraża się piłkarzy swojego klubu, w dawnych dobrych czasach dostawało się za to liścia w Kotle. To jest nieodłączny element szacunku do Klubu jako takiego i jego barw. tak jak się nie obraża kibiców po szalu, nie zostawia w potrzebie, itd itp

tak - umarła ze względu na poziom wypowiedzi

Odpowiedz
(05-11-2025, 22:40)Róża napisał(a): Mam kolegę, który robił zawody w grupie z prozaicznych czynności, sam w nich startował i oczywiście wygrywał.

Wink

Odpowiedz
Umarła bo kolego okazało się, że twoje magiczne ,,to skandal, że ktoś obraża naszego piłkarza" to jedyne co potrafisz napisać. W sumie się nie dziwię patrząc na twoje nieśmieszne próby śmieszkowania.
Ale cóż. Tak to już jest ale widzę, że hipokryzja też wjechała. No tak czego się można spodziewać.

No to fajnych masz kolegów, skoro nawet w takich zabawach dla dzieci do lat 3 z nimi przegrywasz.

Odpowiedz
Grom, była nadzieja przez pewien czas, bywały przebłyski, ale nadal jesteś trolem. Pisz przynajmniej połowę postów mniej typie.

Odpowiedz
(05-11-2025, 22:36)Skorpion napisał(a): Ale hipokryzja bije z twojego posta. Czyli typa który kaleczy barwy naszego klubu nie wolno obrażać pomimo tego co odpierdala bo się obrazi. A najemnika który poszedł tam gdzie mu dali siano już wolno. Ja pierdziele poziom budki z piwem.
Nie może grać ale nie wolno w męskich słowach co się o nim myśli. Absurd
Dlaczego nie można go spróbować na drugiej stronie w takim razie? Dlaczego nie przestawić tam w razie czego Leo? Obaj zrobią więcej niż ten wyrób piłkarzopodobny?

Także udowodniłem wam koledzy nie dość, że brak argumentów to jeszcze hipokryzję.

Ja pierdole facet. To, że Fiabema jest beztalenciem i trafił do dużego klubu bo mamy amatorów w fotelach biurowych to nie powód, żeby go nazywać śmieciem i obrażać. Przynajmniej nie tu, trzymajmy jakiś poziom. Jak chcesz obrażać ludzi to idź na forum onetu czy innego wp.

Odpowiedz
Niech Ci będzie Panie administratorze wstrzymam się z obrażaniem go bo pewnie za chwile byś mnie zbanował (Ciekawe czy zwrócił byś uwagę osobie która obrażała kolesia który poszedł do Legii czy to dozwolone). Postaram się nie pisać żadnych inwektyw pod jego adresem.

Strzelisty kolejny który myli mnie z Gromem jakimś (nie znam typa) ale za to pamiętam takich jak Ty z mojej poprzedniej bytności na forum. Tam też dyskusja szybko schodziła na ,,ej ale ja jestem 10 lat na forum wiec zamknij się" albo ,,mam 1000 postów spierdalaj". Widzę przyzwyczajenia zostają.
Ale typ was musiał niszczyć na poprzednim forum, że macie aż taką traumę i gdzie się da tylko go szukacie. Uważajcie bo jeszcze wyskoczy wam z lodówki Smile Ale jeśli dzięki temu masz się czuć lepiej to sobie uważaj co tam tylko chcesz.

Odpowiedz
@Skorpion - Grom był śmieszny - używał identycznych argumentów jak ty. Nawet słowo "typ" się często u niego przewijało. Może go nie znasz może znasz a może nim jesteś - generalnie nie ma to znaczenia. Jak się z tobą ktoś nie zgadza nie znaczy że masz rację - debata powinna być z wzajemnym szacunkiem.

Przypomnę że Lech Poznań to MY. A skoro my się nie szanujemy ani nawet nie próbujemy to nie licz że szacunek będzie wchodził w inne strefy działalności naszego klubu.

Pamiętam jak we Florencji niektórzy zwyczajnie nie chcieli walczyć za innych bo "pikniki". I tak system gotującej się żaby działa rok rocznie gdzie szanowni piździelce z Wronek (tak oni nie są LP i będę ich obrażał) teraz mają z tego powodu używanie. Nasza kibicowska brać nie popisuje się. To widać i słychać i niestety czuć.

Co do wyzywania sprzedajnych szmat np Bereszyński czy Hamalainen. To, czy panie stojące na ulicy też na siebie nie mówią czasem kurwy? Więc czym oni się różnią od dziwek? Niczym - więc to nie obraza a realna ocena rzeczywistości. Tak wiem - nieźle to sobie wytłumaczyłem ale starej daty jestem Wink Przy okazji ostatnio widziałem wywiad z Bereszyńskim że serce ma z literą L i nie jest to Lech. Więc CHUJ MU W DUPĘ.

Podsumowując kolego Skorpionie. Zachowaj umiar. Każdemu tu zalezy na Wielkim Lechu a wielu z nas ma inne spojrzenie na strategię. Krytyka wskazana, nerwy również. Ale traktuj innych tak jak ty chciałbyś być traktowany. Z mojej strony EOT.

Odpowiedz
Ok. Rozumiem teraz w końcu co ich tak boli. Jak widać można jeszcze z kimś normalnie pogadać.

Co do historii piłkarzy idących do Legii wiem delikatny temat. Ale Bereszyński nie miał w Lechu żadnej przyszłości jako napastnik. A Fin no cóż najemnik. Raz gra tu raz tam. Ich bardziej cieszyło, że my się spinaliśmy o to niż jakbyśmy to olali na zasadzie macie od nas odpad skończył u Nas grać poszedł do słabszego bo się nie nadawał do Nas.

Podsumowując, jak dla mnie to także kibice mogą wywrzeć presję (jak przy Muharze) na to aby Fiabema opuścił nasz klub.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 14 gości