Liczba postów: 46
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Mecz pułapka. Puszcza na dnie tabeli, forma dramatyczna choć ostatnio z Pogonią kilka składnych akcji pokazali. Pewnie zamknął się na swojej połowie, a nam w ataku pozycyjnym gra się ciężko przeciwko tak defensywnie nastawionym zespołom. Tak czy inaczej musimy zrobić swoje, szybko zamknąć mecz i przywieźć do Poznania 3pkt i szykować się spokojnie na mecz z kurewką. Martwi forma naszych skrzydłowych o ile Walemark wygląda solidnie tak nie widać drugiego skrzydłowego, który trzymałby odpowiedni poziom.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ali i Hotić są w takiej formie, że na Puszczę dałbym chyba La Bambę. Sam nie wierzę, że to piszę.
Reszta bez zmian (ew. Douglas za Salamona).
Mam nadzieję, że "dywan" na Cracovii będzie naszym sprzymierzeńcem i scenariusz z meczu z Motorem nie powtórzy się. Tu naprawdę jest szansa na 11-12/15pkt w ostatnich pięciu kolejkach.
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
A Hotic nie jest o coś znowu obrażony? Bo ten zabrany rzut wolny pokazał, że coś jest nie tak z atmosferką. Miejmy nadzieje, że trener to już ogarnął.
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Sytuacja z wolnym to jakiś absurd. Mam nadzieję, że szybko Hotić zostanie naprostowany. Czy ktoś się orientuje jak sytuacja z Douglasem?
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Gotowy do gry. Pytanie tylko czy jest sens teraz zmieniać Bartka na Alexa. Bo jednak Bartek nie dał ciała w tych meczach gdzie grał.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Jak dla mnie decyzja oczywista, Douglas wraca do podstawowego składu. Bartek solidnie, ale nie daje tyle spokoju i jakości w rozegraniu co Szwed.
Liczba postów: 140
Reputacja:
3
30-10-2024, 17:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2024, 17:29 przez Icek.)
Też uważam, że grający spokojnie Douglas, który gra wyżej od Bartka, szczególnie w meczach z takim drużynami jak Puszcza, jest wartością dodaną, poprzez swoje rozegranie.
Co z Hakansem? Przed meczem z Radomiakiem Niels mówił, że on i Douglas już trenują. Zakładam, że zostawienie obydwu na trybunach było decyzją niezwiązaną z tym, że coś jest nie tak ze zdrowiem, tylko raczej zaległości treningowe. O Dagerstalu możemy już całkowicie zapomnieć?
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Cześć, jestem Kibolem Lecha aktualnie mieszkającym w Krakowie. Wiadomo już może czy będzie jakiś zorganizowany doping na meczu z Puszczą, nie wiem na który sektor kupić bilet. Byłem pytać na gnieździe na meczu Cracovia Lech i wtedy było info, że prawdopodobnie sektor D (młyn Cracovii) ale jutro wyjeżdżam w rodzinne strony na groby bliskich a do tej pory nie było żadnej informacji, więc nie wiem czy będą jakieś zapisy u Pasiaków.