Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Nie ma go już w Lechu.

Tymczasem Czubak z 8 golem w sezonie, ciekawe czy nasz pan perspektywiczny kiedykolwiek powtórzy ten wyczyn.

Odpowiedz
Nie wywołuj strzelistego z lasu. Przecież Czubak to leszcz nie nadający się do Lecha. Zresztą Letniowski, Formella niech spada. Nie dziękuj nie będziesz musiał słuchać wywodów Strzelistego o tym dlaczego nie wolno brać takich januszy.

Odpowiedz
(22-11-2025, 17:30)Jankes napisał(a): Nie ma go już w Lechu.

Tymczasem Czubak z 8 golem w sezonie, ciekawe czy nasz pan perspektywiczny kiedykolwiek powtórzy ten wyczyn.

Sekulski to samo. Strzelał, kontuzja, wrócił, znowu strzela. My zawsze wolimy kwadratowe jaja od sprawdzonych ligowców.

Odpowiedz
To co, idziemy w zimie po Dziczka, którego można podpisać za darmo? Ja bym brał

Odpowiedz
Oczywiście że zimą po nikogo na tę pozycję nie idziemy. Latem też nie, bo Agnero musi dostać szansę. A jest jeszcze Fiabema. Plus latem z wypożyczenia wróci Szymczak.

Odpowiedz
(22-11-2025, 20:33)Sultan napisał(a): To co, idziemy w zimie po Dziczka, którego można podpisać za darmo? Ja bym brał

Już pisałem wcześniej, ostatni dzwonek dla wszystkich. Bierzemy.

(22-11-2025, 20:45)strzelisty jupiter napisał(a): Oczywiście że zimą po nikogo na tę pozycję nie idziemy. Latem też nie, bo Agnero musi dostać szansę. A jest jeszcze Fiabema. Plus latem z wypożyczenia wróci Szymczak.

Ale Dziczek to za Oume.

Odpowiedz
Zwierzęta mi się pomyliły. Człowiek myślał że chodzi o Wilczka. Smile

Odpowiedz
Skończył karierę Big Grin

Odpowiedz
Zimą to przede wszystkim trzeba pomyśleć o przedłużeniu kontraktu z Alim. Nie wiem na czym tam stanęło ale może by się udało go namówić na jeszcze jeden pełny sezon.

Odpowiedz
Brać Dziczka, a dyskusja o skróceniu wypozyczenia Oumy i ewentualnym jego wykupie się chyba własnie kończy. Wygląda to na powazne naruszenia kontraktu, i chyba nie trzeba zapisów kontraktowych by zerwać taką umowę na podstawie przepisów ogólnych. I to Lech powinien skrócić to wypożyczenie - wypowiadając kontrakt z winy zawodnika ze skutkiem natychmiastowym. No, chyba, że ma jakieś sensowne usprawiedliwienie.

Swoją drogą, ciekaw jestem, czy jest opcja na skrócenie wypozyczenia Ismaheela... ależ się na nim zawiodłem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości