Liczba postów: 66
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
22-11-2025, 17:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2025, 17:32 przez Jankes.)
Nie ma go już w Lechu.
Tymczasem Czubak z 8 golem w sezonie, ciekawe czy nasz pan perspektywiczny kiedykolwiek powtórzy ten wyczyn.
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Nie wywołuj strzelistego z lasu. Przecież Czubak to leszcz nie nadający się do Lecha. Zresztą Letniowski, Formella niech spada. Nie dziękuj nie będziesz musiał słuchać wywodów Strzelistego o tym dlaczego nie wolno brać takich januszy.
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
To co, idziemy w zimie po Dziczka, którego można podpisać za darmo? Ja bym brał
Liczba postów: 770
Liczba wątków: 8
Reputacja:
35
Oczywiście że zimą po nikogo na tę pozycję nie idziemy. Latem też nie, bo Agnero musi dostać szansę. A jest jeszcze Fiabema. Plus latem z wypożyczenia wróci Szymczak.
Liczba postów: 398
Liczba wątków: 17
Reputacja:
9
Zimą to przede wszystkim trzeba pomyśleć o przedłużeniu kontraktu z Alim. Nie wiem na czym tam stanęło ale może by się udało go namówić na jeszcze jeden pełny sezon.
Liczba postów: 349
Liczba wątków: 1
Reputacja:
7
24-11-2025, 14:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2025, 14:04 przez uncoolben.)
Brać Dziczka, a dyskusja o skróceniu wypozyczenia Oumy i ewentualnym jego wykupie się chyba własnie kończy. Wygląda to na powazne naruszenia kontraktu, i chyba nie trzeba zapisów kontraktowych by zerwać taką umowę na podstawie przepisów ogólnych. I to Lech powinien skrócić to wypożyczenie - wypowiadając kontrakt z winy zawodnika ze skutkiem natychmiastowym. No, chyba, że ma jakieś sensowne usprawiedliwienie.
Swoją drogą, ciekaw jestem, czy jest opcja na skrócenie wypozyczenia Ismaheela... ależ się na nim zawiodłem.