Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 1.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Oby nie poszli "po swoje" tak jak w meczu z ArkąWink

Odpowiedz
(14-05-2026, 09:59)Mosina napisał(a): czysto formalnie, ich remis w Katowicach nie daje nam mistrzostwa

Czysto formalnie, nie daje nam mistrzostwa tylko jeśli przegramy z Radomiakiem.
Jeśli zremisujemy, to jak najbardziej daje.

Odpowiedz
Rozkminka na 7 stron a prawda jest taka, że jak tego nie dowieziemy to będzie wstyd przez następne 10 lat. STS i Fortuna dają kurs na nas 1.01 a Superbet 1.05.

Odpowiedz
i wszystko w tym temacie, dwie piłki meczowe plus możliwość błędu Jagi jako dwie podpórki; czego tu się qrwa bać?

Odpowiedz
Ten od Wieczystej przejął 25% akcji skisłej. Docelowo będzie chciał wykupić całość.

Odpowiedz
Farmazon, nic takiego nie miało miejsca - tak mówi Harry Potter.

Odpowiedz
No cóż Kwiecień jest tyle lat koło Wisły i tak bardzo chce, że w dementi nie wierzę. Może nie teraz ale za jakiś czas.
Do tego Wieczysta to osiedlowy klubik tylko wyniesiony przez pieniądze ponad poziom do jakiego jest predystynowany.
Nawet w okolicy stadionu teraz budują tramwaj, tam nie ma przestrzeni na wielki klub...w sumie to jak kibiców ma mało.
Na dłuższą metę bezsensu.

Odpowiedz
Królewski miałby się zgodzić na max własnie taki udział ewentualnego wspólnika a Kwiecień jest po pierwsze wielkim fanem Wisły, a po drugie bez sensu mu jest wchodzić do Ekstraklasy. to najlepszy moment na taki deal i myślę że teraz się wydarzy. z doświadczeń tego typu wiemy że dwóch wspólników to się wczesniej czy później kończy źle, ale może im ma się udać. czyżby kolejny poważny gracz?

Odpowiedz
Myślę że trochę zderzą się z nową rzeczywistością ekstraklasy. Oni cały czas myślą że są "wielką Wisłą" z czasów Cupiała i będę walczyć o mistrzostwo z Legią i Lechem

Odpowiedz
Co do Kwietnia to nadal nie mogę pojąć jak można przepalać kasę na taki pusty projekt jak Wieczysta, zamiast zainwestować w szkolenie młodzieży. Dla mnie niepojęte.
Czy poważny gracz?
Mamy w lidze Świerczewskiego, Jakubasa, Dobrzyckiego, jest wybitny strateg Mioduski.
Wszyscy oglądają nasze plecy. I oby tak zostało Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 19 gości