Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie chcę tu nikogo bronić, ale widac gołym okiem, że dalej nie przepracowali mentalnie porażki z Aarhus. Dosłownie wszyscy zawodnicy mają jakąś blokadę i podejmują dziwne decyzje na boisku, niedokładność aż razi w oczy. Widać, że zawodnicy stracili wiarę . Albo czeka nas poważny kryzys i zmiana trenera, albo NF w końcu wprowadzi zmiany w składzie, bo grając cały czas tym samym systemem rywale już wiedza jak grać przeciwko nam
Liczba postów: 100
Reputacja:
5
Przede wszystkim to jesteśmy tragicznie nieskuteczni. Na początku Sayyadmanesh musi to trafić. To kolejny raz gdzie mamy patelnię, która by nam "ustawiła" mecz i kolejny raz razimy wykończeniem. Rodriguez oczywiście też znowu pokazał, że strzelać nie potrafi.
Szkoda słów, ale trzeba się cieszyć, że chociaż to 1:0 potrafili wyciągnąć, bo dzięki temu w rewanżu rywal nie będzie mógł już postawić autobusu.
Liczba postów: 180
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Palma bez zmian, Ishak jako 9 bez zmien, dopiero puszczony ze smyczy cos zaczął grać.
Ja to oglądam Pablo od początku jego pobytu w Lechu i wybaczcie, ja dalej nic w nim nie widzę poza bezproduktywnym chaosem. Kozibal tez mnie nie zachwyca. Ale może jestem zbyt krytyczny.
A, jeszcze to jedno wyjście Lisa, ktoś wytłumaczy po co to było?
Liczba postów: 24
Reputacja:
0
Minimalizm. To jest wstyd i nie ma co tu komentować. Miejscowość mniejsza od Przeźmierowa.
Liczba postów: 216
Reputacja:
9
Nie spodziewałem sie innego meczu. 11 gości w swoim polu karnym. Przy takich przeciwnikach widać jak nieocenionym zawodnikiem był dla nas Ali, który tańczył w tłumie przeciwników. Mecz troche jak Rakowa z Maltańczykami. Obstawiam że na wyjeździe będzie lepiej. Nadal pod formą więc żadne nasze znęcanie się niczego nie zmieni. Od początku powinien grać Agnero bo to mecz pod niego, gdzie trzeba powalczyć i pozastawiać się w polu karnym. Dziwna decyzja sztabu jak dla mnie.
Liczba postów: 920
Liczba wątków: 1
Reputacja:
38
8 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 godzin(y) temu przez Antonio.)
Dzisiaj widzieliśmy dlaczego nikt sensowny nie przyszedł do Lecha jako napastnik. Ishak jest obecnie w beznadziejnej formie a mimo to wychodzi na boisko i o zgrozo pozostaje na nim przez 90 minut. Nie przypominam sobie tak słabego Ishaka. Założę się, że z Piastem wyjdzie pantera ale na owczarzy znowu sztab uraczy nas Ishakiem.
W sumie to nic ciekawego po tym meczu napisać nie można poza tym, że bez sensu była gra Murawskiego i Pereiry.
Nie pamiętam z kim gadałem na temat wykupowania Palmy. Chętnie bym pogadał znowu.