Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - KÍ Klaksvík, 06.08.26 19:00. el. LE
Tryb drzewa
Ciekawe gdzie te wszystkie teorie wyczytałeś. Albo jaki ciąg logiczny za Twoją interpretacja stoi.

Nieistotne - skład moim zdaniem ok, chodź Pablo i Ishaka zamieniłbym na Palme i Agnero.

E: swoją drogą to patrząc dziś na ławkę - jakoś tak hurra ocena naszej kadry mija. Palma, Gumny - super, ale środek pola …well

Odpowiedz
( 10 godzin(y) temu)Antonio napisał(a):
( 11 godzin(y) temu)Sultan napisał(a):
( 11 godzin(y) temu)Antonio napisał(a): To ile było tych meczów?

Aleś się uparł, tej. Takie, nic, po prostu jeden mecz. Przepierdolony awans w pierwszej rundzie, w której się pojawiliśmy, z drużyną na naszym poziomie, żadną potęgą -  a tu ch.., wiara niby się o jeden mecz czepia.
Jakkolwiek byś tego tak nie prezentował, to nie zaczarujesz. Tak się do europucharów nie podchodzi, to nie bezjajeczny remis z Cracovią czy hipotetyczny wpierdol z kimkolwiek w lidze czy nawet PP.

Oczywiscie zgodzę się, że teraz są nowe zadania i na nich się skupmy, żeby wycisnąć co się da z tego, co zostało. To najważniejsze. Puchar pocieszenia to wciąż puchar.

No Lech przejebał jeden mecz z 5 jakie grał a Wy dorabiacie do tego już chyba z 10 ideologię

Nie, to właśnie ty dorabiasz ideologie, że "przecież przegraliśmy dopiero pierwszy mecz!" tacy jak ty nie ogarniają, że tu nie chodzi o samą porażkę, która już jest sama sobie wstydem, tutaj chodzi, że w pierwszym meczu wygraliśmy 4-1 i piłkarze wraz z sztabem niczym upośledzone prostytutki wypięły tyłek z napisem "dziś ruchańsko za darmo". Z klubem, który pewnie z 90% ludzi nie umiałoby wskazać na mapie gdzie leży.

A to, że co eliminacje do LM dostajemy w ryj to już tradycja, fajnie ktoś gdzieś napisał: "w Lidze Mistrzów jesteśmy pogonią szczecin"

e: co do meczu, Ishak niech szybko coś strzeli i zmiana, on nie wiem czemu wygląda na zajechanego, ale ławka wygląda na masakryczną :/

Odpowiedz
Wystarczył nie cały miesiąc, kiedy to nad nami były same ohhy i ahhy do aktualnego stanu - pośmiewiska.

Ciężary z Farmerami.

Odpowiedz
Pytanie do pamiętliwych. Kiedy my lato mieliśmy zajebiste? Ja pierdole co by nie robić to od lat gramy taką chujnię że nie wiadomo. Masakra

Odpowiedz
Brakuje nam klasycznej kreatywnej 10 -tki. Pablo nią nie jest. O dziwo coś się ruszyło jak wszedł Agnero i Ishak wziął się trochę za rogrywanie.
Nadal chcecie z szablą do Ligi Europy na Milan, Leverkusen i takie tam ?

Odpowiedz
Sezon zaczynamy od kryzysu, stare, znam.

Ilość niechlujnych podań przerażająca. Palma bez formy, Walemark bez formy, Pablo fatalny, chyba tylko Yegbe OK.

Odpowiedz
Nie wiem czy nie pomyliłem trenera, ale chyba za Bakero mieliśmy kiedyś dobry start, wysoko wygrywane pierwsze spotkania, co prawda wyniki były lepsze niż gra, bo po prostu każdą okazję zamienialiśmy na bramkę, a nie było ich dużo i było wiadomo że to się zesra

Odpowiedz
Nie ma co się produkować, rozdzierać szaty.
Wygraliśmy tzw jeden mecz z Farerami, nie zawracajcie dupyWink

Odpowiedz
Szlag mnie trafiał z każdą kolejną próbą rozegrania na stojąco i próbą wejścia przez środek praktycznie do bramki. My potrzebujemy rozgrywającego z krwi i kości, a nie kogoś kto ewentualnie może grać na tej pozycji. Taki mecz jak ten idealnie to pokazał

Odpowiedz
( 7 godzin(y) temu)Zabal napisał(a): Pytanie do pamiętliwych. Kiedy my lato mieliśmy zajebiste? Ja pierdole co by nie robić to od lat gramy taką chujnię że nie wiadomo. Masakra

Kiedy nie graliśmy w pucharach. 

Co do meczu to idę sobie zrobić kąpiel oczu bo to była taka czerstwa buła, że szkoda gadać. 

Bez pomysłu, bez dynamiki bez niczego.
Te mecze dźwigają ostatnio jakieś pojedyncze sztuki, reszta jakby statystowała. Gramy tak niedokładnie i niechlujnie, że szok. Gdzieś uciekła kreatywność a nie mamy jakiegoś wielkiego przemeblowania składu, żeby zgrywać się od nowa, co więcej ta stabilizacja składu powinna być jedną z naszych przewag. 

Lis na plus, znowu środek nie dowozi (szczególnie Kozubal, nie wiem co się z chłopakiem stało, obrażony że nie jest jeszcze wytransferowany)?

Kurwa z farmerami, gdzie ich skład wyceniany jest na 3,5 mln jurków? U siebie? 

Coś zostało zjebane chyba w przygotowaniach. Znowu?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości