Liczba postów: 2,218
Liczba wątków: 18
Reputacja:
94
Jedna rzecz, która mnie wczoraj strasznie raziła, i to nie pierwszy oczywiście raz, gdy gramy atak pozycyjny, a przeciwnik jest ustawiony w średniej (a nie niskiej) obronie, to nie podejmowanie żadnych prób przerzutu za linię obrony.
Palma często wbiegał, podobnie jak w poprzednich meczach, a my cyk - i do boku.
Nie wiem czy tego nie trenujemy, czy trenujemy i się boimy, czy nie ma komu tego spróbować, bo musiałby to być ktoś z obrony. Gurgul to już w ogóle - nie podawał do skrzydłowego, nawet jak piłka miałaby minąć jednego przeciwnika.
Liczba postów: 392
Liczba wątków: 6
Reputacja:
14
Cracovia przyjechała tu na 0-0 - źle dla nas.
Aarhus przyjechało tu nas zniszczyć - źle dla nas.
Klaksvik przyjechało po 0-0 - źle dla nas.
Ciężkie czasy nadchodzą przy Bułgarskiej, tym bardziej, że nikt w Ekstraklasie tu nie przyjedzie grać otwartej piłki.
A wypowiedź Gurgula po meczu to już w ogóle kpina.
Liczba postów: 2,218
Liczba wątków: 18
Reputacja:
94
chyba chodziło o to:
Po meczu z Kotła usłyszeliście od kibiców, że jeden zero z drużyną z Wysp Owczych to wstyd. Czy Ty się zgodzisz z tą opinią?
—
– Nie, absolutnie nie. Nie lekceważyłbym tutaj drużyny, bo jest po prostu z jakiegoś mniejszego kraju. Także uważam, że faktycznie grała w dosyć uważam słaby sposób, ale, ale potrafili jakoś tam zabezpieczyć ten tył. I jednak strzelić takim zespołom nie jest, nie jest łatwo i myślę, że kibice, którzy tym bardziej, którzy są na stadionie, powinni to zrozumieć.
I no i przede wszystkim widzą, jak ta gra wygląda i widzą, że my próbujemy, że dochodzimy do sytuacji, że chcemy dochodzić do sytuacji i po prostu, że to nie jest łatwe. Także nie do końca się z tym zgodzę.
Pociągnę temat kibiców, bo byłoby. Było ich dzisiaj ponad dwukrotnie mniej niż tydzień temu. Czy wy czujecie, że musicie od nowa budować to zaufanie wśród kibiców? Czy taki temat się nie pojawił u was w szatni?
—
– Nie, absolutnie się nic takiego nie pojawiło. No my na szczęście gramy tak szybko mecze, że no nie ma momentu na chwilę jakichś zmartwień. Wiadomo, ta porażka była bardzo bolesna, bo marzyliśmy o Lidze Mistrzów, ale tak naprawdę tydzień już minął i musimy się skupiać na następnym celu, jakim jest Liga Europy. Także tyle.
Liczba postów: 2,656
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Widzę, że tradycyjnie banda ,,znafców" miała jakiś problem do mnie. Odpuszczę sobie dyskusję z wami. Mam nadzieje, że wczorajsza żenada w wykonaniu piłkarzy i przepiękny poślizg bramkarza z Wysp Owczych uświadomi Wam jak jesteście daleko od wyciągania jakichkolwiek wniosków. Generalnie wczoraj nie szło tego oglądać. Za tydzień ciężary z takim czymś.
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Thun wybije nam z głowy LE a kto wie czy my w ogóle się załapiemy na LK.
Liczba postów: 220
Liczba wątków: 0
Reputacja:
9
I co wtedy? Zamykamy biznes?