Liczba postów: 797
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Jak za dwa miliony to przepłacony jak za maks milion to jeszcze bym się zastanowił.
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Ja bym Rasmusa zostawił...
Serducho do gry ma, pasuje do tego zespołu, wiele nam dał, da się lubić tego zawodnika i dobrze się go ogląda.
Ja bym zaryzykował ściągnięcie go jako zmiennika Gurgula lub uniwersalnego zawodnika na wiele pozycji.
Sezon długi, meczów wiele a wiemy jak często nasi wspomagają Rehasport zleceniami.
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Podobno walczymy z Cracovią o Aleksa Maraša z Botewu Płowdiw. Napastnik.
Staszewski pisze, że Bajramow został nam zaoferowany, ale mieliśmy nawet nie podjąć rozmów, z kolei Koźmiński podaje, że jest on rozchwytywany przez trio z naszej ligi, czyli nas, Legię i Raków:-) Skoro w grę wchodzą trzy kluby z Polski, to wersja o działaniu menadżera w naszym kraju wydaje mi się bardziej prawdopodobna.
Liczba postów: 797
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Czyli na LO chcą ściągnąć dwóch z Azerbejdżanu?
Na skrzydło tego asa z Zagłębia
A do ataku jakiegoś typa z Bułgarii.
Liczba postów: 78
Reputacja:
0
02-07-2025, 12:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-2025, 13:01 przez hif.)
Problem w tym, że Dudek i Gmur to zupełnie inna pozycja, na 6/8 nie zagrają. Ale Krycha to raczej jako żart, ile on ma lat już, ze 40? Jak miałby się w tym "speedfootballu" Frederiksena odnaleźć?
Ten gość z Bułgarii co się niby im interesujemy, nie ma szans, nie wierzę, że Lech jego sobie upatrzył za Ishaka. Wcześniej miał być Heggebo, a teraz jakiś random ze słabej ligi? Nie przekonuje mnie, w życiu nie uwierzę, że jest naszym priorytetem na liście napastników.
Liczba postów: 316
Reputacja:
6
Gumny miał też mieć podobno ofert z Udinese.