Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Ja mam wrażenie, że ta Bułgaria to wymysł agenta nie nasz.

Odpowiedz
Dobrasz podaje, że zainteresowanie Szymczakiem wykazuje NAC Breda, ale podobno są w stanie dać tylko 0,5-0,7 mln EUR, a my oczekujemy ponad 1 mln. Myślę, że dla każdej ze stron byłoby korzystne, gdyby stanęło nawet na tych 700 tys.
Nie ma sensu dłużej ciągnąć tego związku. Opcji wykupu też raczej nie widzę, no bo ile by ona musiała wynosić, żeby taka Breda się zgodziła?

Znowu grzeją temat Pieńki, że niby temat idzie do przodu.

Odpowiedz
(02-07-2025, 10:27)Kefas9494 napisał(a):
(02-07-2025, 10:03)Dextris napisał(a): Jak Gumie dopisze zdrowie to będzie on lepszy niż Rasmus.
W tym tygodniu jeszcze jeden ofensywny transfer. Obawiam się, że może się nim okazać Pieńko.

Skąd info, że w tym tygodniu jeszcze jeden transfer?

Kumate konta na X tak sugerują.
Już lata info, że się zbliżyliśmy z Zagłębiem w sprawie Pieńki. Jakoś nie czuję gościa. Chyba że oprócz niego przyjdzie kozak na LP i ŚPO, a Pieńko będzie traktowany jako zawodnik mogący połatać różne pozycje.

Odpowiedz
(02-07-2025, 14:40)Icek napisał(a): Dobrasz podaje, że zainteresowanie Szymczakiem wykazuje NAC Breda, ale podobno są w stanie dać tylko 0,5-0,7 mln EUR, a my oczekujemy ponad 1 mln. Myślę, że dla każdej ze stron byłoby korzystne, gdyby stanęło nawet na tych 700 tys.
Nie ma sensu dłużej ciągnąć tego związku. Opcji wykupu też raczej nie widzę, no bo ile by ona musiała wynosić, żeby taka Breda się zgodziła?

Znowu grzeją temat Pieńki, że niby temat idzie do przodu.

Tę bańkę euro można by wyciągnąć. Jak się nie uda to niech będzie 700k, ale zagwarantować sobie jakiś ładny procent od kolejnej transakcji. Szkoda, że tak wyszło, bo chłopak z potencjałem, ale cóż zrobić. 

Co do Pieńki, wydaje się to sensowny ruch. Polak, potencjał na pewno ma, w polskiej lidze sprawdzony. Dla mnie powinni go brać. 

Temat Oskara Repki można już zamykać. Włodar informuje, że praktycznie dogadany z Rakowem.

Odpowiedz
to jest niesamowite jak działa marka p.t młody zawodnik z Lecha. sprzedać - nawet za 0,4

mam nadzieje że to ostatecznie przyśpieszy pozyskanie drugiego konkurencyjnego napastnika

Odpowiedz
Pieńko ma szansę w lepszej drużynie się rozwinąć bo potencjał jakiś tam ma więc nie jest to aż taka zła opcją ale nadal dziwna cisza w temacie napastnika

Odpowiedz
Jest jeszcze opcja, że on jest brany za tego, który ewentualnie obskoczy 9-kę. W ostatnim sezonie właśnie na tej pozycji zagrał najwięcej meczów, ale statystyki najlepsze miał jako lewy napastnik (skrzydłowy)

Odpowiedz
(02-07-2025, 14:51)Kefas9494 napisał(a): Tę bańkę euro można by wyciągnąć. Jak się nie uda to niech będzie 700k, ale zagwarantować sobie jakiś ładny procent od kolejnej transakcji. Szkoda, że tak wyszło, bo chłopak z potencjałem, ale cóż zrobić. 

Jestem ciekaw, czy próbowali Szymczaka na bokach obrony (casus Bereszyńskiego). Gość wydaje się sprawnym, nieźle zbudowanym grajkiem, ale maltretują go niemiłosiernie na tej dziewiątce, kiedy jego największą bolączką jest brak wykończenia.

Odpowiedz
Za to strasznie leniwy

Odpowiedz
@Szpal, ja bym Szymczaka sprawdził na szóstce, może ósemce. Nie w Lechu co prawda, ale podpowiadam jego przyszłemu chlebodawcy optymalną pozycję dla niego.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: elpatoo, galis, Luka, Mic88, Oskar 80, Severance, 1 niewidocznych użytkowników, 14 gości