(22-08-2025, 01:15)Mosina napisał(a): m94g - nieprawda. nawet jak policzysz odległości 3 i 4 dni jako "co trzy dni", to było ich 5 a nie 11
skopiuję - a co mi tam:
13.07 mecz w domu, 18.07 mecz w domu (5 dni przerwy - zero przemieszczania), 22.07 mecz w domu (4 dni - zero przemieszczania), 26.07 Gdańsk (4 dni - wyjazd blisko), 30.07 wyjazd Islandia (4 dni po frytki), 02.08 mecz u siebie (3 dni), 06.08 mecz u siebie (4 dni), 12.08 wyjazd Belgrad (6 dni!), 16.08 mecz u siebie (4 dni) 22.08 mecz u siebie (6 dni)
@mosina @pacal
Nie wiem czemu jak jest mecz powiedzmy wtorek - sobota to liczycie, że to jest 4 dni przerwy gdzie tak naprawdę pomiędzy meczami jest 3 dni przerwy (środa, czwartek, piątek), a nie 4 więc w każdym przykładzie musicie odjąć po jednym dniu.
Zresztą mi od początku nie chodzi o to, że to przez to jest szpital tylko, że to jest jakaś tam wypadkowa, która tylko przyspiesza nasze kontuzje mięśniowe, których jest coraz więcej. Uważam, że przygotowania zjebał sztab gdzie zresztą coraz jest więcej głosów, że nie ogarnęli tego obozu tak po prostu. Inaczej przygotowuje się zespół do sezonu gdzie grasz raz na tydzień, a inaczej jak grasz co 3/4 dni. W tym roku zrobili tak samo ciężko obóz jak rok temu tylko, że my mieliśmy na koniec lipca max początek sierpnia wchodzić w najważniejsze mecze tego sezonu już na kompletnej świeżości, bieganie box to box przez cały mecz, a my za chwilę mamy wrzesień i nadal mamy siły na max 20minut, a resztę meczu już jesteśmy za wolni i ciągle spóźnieni. Efekty tego obozu przyjdą na jesień tylko, że my najważniejsze mecze graliśmy właśnie teraz. Już jest po zabawie.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!