6 godzin(y) temu
To sprawdź czy Spezia grała czwórką czy trójką w obronie i który z nich jest wahadłowym a który lewym obrońcą.
Ocena wątku:
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa |
( 6 godzin(y) temu)Róża napisał(a): Moutinho to Andersson 2.0 z tą przewagą, że gra całą karierę na lewej obronie a nie udaje lewego obrońcę jak Elias. Jak pamiętam mecze z zeszłego sezonu Jagi, to Moutinho należał do najsłabszych w drużynie i nie pasował do tej technicznej i szybkiej gry. Poza tym nie sprawdzałem ale czy to prawda, że rehabilitant Reca grał a Moutinho musiał iść na wypożyczenie ze Spezii?
( 4 godzin(y) temu)Icek napisał(a): Biorąc pod uwagę, że nasi zawodnicy jeden po drugim łamią się o zbyt wysoką trawę, to fakt, że wykręcił tyle spotkań w lidze i LKE świadczy całkiem sporo....Ba, uważam nawet, że my w tej chwili powinniśmy trochę przewartościować podejście w tej kwestii do transferów. Jak na polskie warunki, to my mamy na papierze całkiem fajny skład. Tyle, że coraz częściej to jest tylko na papierze, bo na boisku biega Fabiema. Możemy robić transfery do usranej śmierci i dalej oglądać naszego wesołego Bryana, jak coś się w tej kwestii nie zmieni. Nam potrzeba ludzi ZDOLNYCH do grania i biegania co trzy dni i tutaj mam poważne obawy, jak to będzie wyglądać. Najbliższe 2-3 tygodnie będą decydujące. W gabinetach reha przede wszystkim....
( 3 godzin(y) temu)MichalM napisał(a): Odnośnie Kownackiego. Jego klub wycenił go na 3,5 miliona Euro, także ani my, ani Widzew go nie kupi. Ale mam zagranie pokerowe dajemy milion + Szymczak + Fiabema